Pecolli: Iluzionisms ir māksla!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Iluzionisms ir māksla – tieši šāda ir 4. starptautiskā Iluzionistu festivāla «ABRAKADABRA», kas notiks 10.jūnijā Dzintaru koncertzālē Jūrmalā, visu priekšnesumu ideja, pauž festivāla organizatori - Dace un Enriko Pecolli.

«Māksla, kas lieliski saprotama gan lieliem, gan maziem brīnumu baudītājiem. Sirreālās iluzionisma mākslas pārstāvji priecēs skatītājus ar neredzētiem trikiem – brīnumus rādīs burvju māksliniece no Vācijas ar sešām (!) rokām; kāds cits mākslinieks demonstrēs, ka trikus tikpat labi var veikt arī ar kāju pirkstiem; savukārt vēl kāds iluzionists iesprauksies balonā... kādam citam māksliniekam sava trika izpildei uz Latviju līdzi jāved zārks... Protams, neiztiksim arī bez jautriem trikiem, kuru laikā varēsiet redzēt, ka arī burvju māksliniekam var gadīties visādas ķibeles,» par gaidāmo šovu stāsta Dace.

Viņa atklāj, ka

ar bīstamākiem trikiem mūs pārsteigs iluzionisti no Beļģijas, tostarp mākslinieks Ārons Krovs (Aaron Crow), kurš festivālā piedalīsies jau ceturto reizi.

Šausmu brīnumus solās sniegt pats Drakula.

Foto: publicitātes

Savukārt 10. jūnijā plkst.12 skatītāji varēs priecāties un just līdzi Eiropas un Krievijas jaunajiem burvju māksliniekiem, kas savus brīnumu jaunievedumus un trikus demonstrēs karstajās burvju cīņās – iluzionistu sacensību šovā turpat uz Dzintaru koncertzāles skatuves. Spilgtu emociju lādiņš garantēts!

«Ar katru gadu festivāla programma bagātinās: jaunums šogad būs Mikromaģijas Galā šovs, kas notiks 9.jūnijā plkst. 19:30 «Hotel Jūrmala Spa» telpās. To vadīs viens no pieprasītākajiem iluzionistiem Eiropā un Lasvegasā – Topas, kura oriģinalitātei un smalkajam humoram līdzinieku nav,» teic Dace.

Kā jau visiem pasaules iluzionisma festivāliem pienākas, arī «ABRAKADABRA» organizētāji - iluzionisti Pecolli būs - sarūpējuši neredzētas, profesionālas un interesantas iluzionisma un inovatīvo skatuves mākslu meistarklases un seminārus. Neiztiksim arī bez tematiskajiem festivāla dalībnieku draudzības vakariem, kuru laikā viesi - ārzemju iluzionisti tiks atraktīvā veidā iepazīstināti ar iluzionisma vēsturiskajām un mūsdienu tradīcijām Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu