Šova «Dvīņi dzied!» fināls – šo svētdien (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto /LNT

Jau šo svētdien, 13. maijā, plkst. 20:20 LNT kanālā norisināsies šova «Dvīņi dzied!» lielais fināls, kurā astoņi dvīņu pāri sacentīsies par galveno balvu – 1000 Ls naudas balvu un dziedošāko dvīņu titulu, informē LNT pārstāve Inguna Sermole.

Vakar, 6. maijā, pēc skatītāju un žūrijas balsojuma, tika noskaidroti pēdējie finālisti - Kaiva un Eva Molleres no Alūksnes, kuras izpildīja latviešu grupas «Autobuss debesīs» dziesmu «Div` upītes». Žūrijas pārstāve K. Zadovska atzina, ka dvīņu priekšnesums bija profesionāli labi nostrādāts, un par to no žūrijas saņēma maksimālo punktu skaitu - trīs desmitniekus. Otri finālisti - Raimonds un Jānis Almaņi no Liepājas izpildīja Raimonda Paula dziesmu «Atziedi, dvēsele». Žūrijai ļoti patika dziesmas izvēle un tās izpildījums, un arī šis dvīņu pāris no žūrijas saņēma maksimālo punktu skaitu – trīs desmitniekus.

Tāpat pusfināla raidījumā par iespēju nokļūt finālā cīnījās Elīna un Zane Zoltes no Mārupes ar dziesmu «Mājas». Simona un Ēriks Baloži no Engures ar dziesmu «Skroders sēž uz akas». Raidījuma jaunākās dvīnes Nikola un Samanta Sapronovas no Rīgas sprigani pasniedza dziesmu «Mazās blēņas». Atraktīvās dvīnes Līga Deņisova un Lana Spale no Grenctāles nodziedāja «Es meitiņa rozīt`». Elīna un Irēna Možajevas no Līvāniem uzstājās ar R. Paula «Kūko, kūko, dzeguzīte».

Šovu «Dvīņi dzied!», kā ierasts, vadīja dziedošās dvīnes māsas Drozdovičas un LNT laika ziņu moderators Kristaps Tālbergs. Savukārt dalībnieku priekšnesumus vērtēja baletdejotājs Erlends Ritenbergs, finansiste Ilze Jurkāne un Latvijas Nacionālās operas Kristīne Zadovska.

Finālā, kas norisināsies šo svētdien, 13. maijā, tiksies astoņi dvīņu pāri - Raivis un Aivis Beļakovi, Sergejs un Lana Kutiščevi, Sanija un Sanita Rozes, Reinholds un Rūdolfs Sprukuļi, Baiba Dronka un Iveta Upeniece, Lauma un Lelde Ozoliņas, Raimonds un Jānis Almaņi, Kaiva un Eva Molleres, no kuriem tālāk pēc žūrijas un skatītāju balsojuma superfinālā tiks trīs dvīņu pāri un sacentīsies par galveno balvu – 1000 Ls un dziedošāko dvīņu titulu.

Tiekamies šo svētdien, 13. maijā, plkst. 20:20 LNT kanāla tiešraidē šova «Dvīņi dzied!» FINĀLĀ!

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu