"Emmy" balvas pretendenti (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Muzikālā komēdija "Glee" un drāma "Mad Men" ir vieni no nopietnākajiem pretendentiem uz šā gada "Emmy" balvām - šie televīzijas seriāli saņēmuši 19 un 17 nominācijas.

Tomēr visvairāk nomināciju saņēmis Stīvena Spīlberga miniseriāls par Otro pasaules karu "The Pacific", kas pretendē uz "Emmy" balvām 24 kategorijās. Arī populārais seriāls "Lost" ("Pazudušie") un televīzijas raidījums "Saturday Night Live" guvuši ievērojamu uzmanību - nominācijas 12 kategorijās.

Kopā ar seriālu "Mad Men" labākā dramatiskā seriāla balvai nominēta drāma par ķīmijas pasniedzējas gaitām narkobiznesa pasaulē "Breaking Bad", vampīru seriāls "True Blood", seriāls par slepkavu maniaku "Dexter" ("Deksters"), "The Good Wife" un "Lost" ("Pazudušie").

Komēdiju kategorijā nominēts seriāls "Glee", "Curb Your Enthusiasm", "Modern Family", "The Office", "30 Rock" un "Nurse Jackie".


Labākā dramatiskā aktiera kategorijā par prestižo "Emmy" balvu sacentīsies Džons Hamms no seriāla "Mad Men", Hjū Lorijs par ekscentriskā ārsta tēlojumu seriālā "House" ("Doktors Hauss"), labākā dramatiskā aktiera balvas pagājušā gada ieguvējs Braiens Krenstons par tēlojumu seriālā "Breaking Bad", Kails Čandlers no seriāla "Friday Night Lights", Metjū Fokss par Džeka Šeparda lomu seriālā "Lost" ("Pazudušie"), kā arī Maikls Hols par savu aktierspēli seriālā "Dexter" ("Deksters").

Labākās dramatiskās aktrises kategorijā nominēta Dženuarija Džonsa par Betijas Dreiperes lomu seriālā "Mad Men", Mariška Hārgiteja par savu aktierspēli detektīvdrāmā "Law & Order: Special Victims Unit", Kira Sedžvika par tēlojumu seriālā "The Closer", Džulianna Margulisa par aktierspēli seriālā "The Good Wife", seriāla "Damages" aktrise Glena Klouza, kā arī Konija Braitona no seriāla "Friday Night Lights".

Labāko komēdijas aktieru konkurencē sacentīsies Džims Pārsons no seriāla "The Big Bang Theory", aizvadītā gada "Emmy" balvas laureāts Aleks Boldvins no seriāla "30 Rock", Stīvs Kerels no seriāla "The Office" ("Ofiss"), Tonijs Šelhoubs no seriāla "Monk" ("Monks"), Lerijs Deivids no seriāla "Curb Your Enthusiasm", kur viņš atveido pats sevi, kā arī Metjū Morisons no seirāla "Glee".

Līdzās Tīnai Fejai no seriāla "30 Rock" par labāko komēdijas seriāla aktrises godu sacentīsies Džūlija Luīza-Dreifūsa par aktierspēli seriālā "The New Adventures of Old Christine", Emija Polere no "Parks And Recreation", Tonija Kolete no "United States Of Tara", Edija Falko par aktierspēli seriālā "Nurse Jackie", kā arī Leja Mišele par tēlojumu mūziklā "Glee".

Lai arī tradicionāli "Emmy" balvas tiek pasniegtas septembrī, 62.gadskārtējā "Emmy" balvu pasniegšanas ceremonija notiks 29.augustā. Svinīgais pasākums notiks ātrāk, lai tā tiešraide nepārklātos ar televīzijas tīkla NBC Amerikas Futbola līgas spēles pārraidi.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu