"Hamlets" sāks demonstrēt vasaras sezonas izrādes

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šovasar pirmo reizi vasaras sezonā savu darbu turpinās teātris "Hamlets", kas vasaras sezonā piedāvās noskatīties dažādas izrādes, informēja "Hamleta" pārstāvji.

Vasaras sezonu teātris "Hamlets" sāks šodien, skatītājiem piedāvājot noskatīties itāliešu satīrista un dramaturga Dario Fo komēdiju "Pēdējais brīvais pāris", kurā asprātīgos dialogos un vīrieša un sievietes attiecību risinājumos satiksies divi skatītāju iemīļoti aktieri - Esmeralda Ermale un Rolands Zagorskis.

Savukārt pēc tam teātris "Hamlets" piedāvās koncertprogrammu "Pajaco", kurā Rolands Zagorskis uzrunās skatītājus gan ar dziesmām, gan raibiem stāstiem par teātra aizkulisēs un kino uzņemšanas laukumos pieredzēto, bet pianiste Ludmila Trifanova šos stāstus papildinās ar mūzikas skaņām.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz teātrī "Hamlets" notiekošajiem pasākumiem nopērkamas "Biļešu servisā" vai klubā "Hamlets" pirms izrādēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu