Dvīņu šova otrajā raidījumā uzvar gados jaunākie dvīņu pāri (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto /LNT

Vakar, 22. aprīlī, LNT kanālā varējām vērot šova «Dvīņi dzied!» otro raidījumu. Pēc skatītāju balsojuma finālā iekļuva gados jaunākie dvīņu pāri Sanija un Sanita Rozes no Liepājas, kā arī Reinholds un Rūdolfs Sprukuļi no Vecbebriem, informē LNT pārstāve Inguna Sermole.

Šova «Dvīņi dzied!» finālisti - Reinholds un Rūdolfs Sprukuļi no Vecbebriem - ar itāļu valodā izpildīto mīlas dziesmu «O surdato nnammurato» spēja savaldzināt gan skatītājus, gan žūriju. Priekšnesums sniedza īstu prieka un pozitīvisma devu. Žūrija atzina, ka priekšnesums bija varonīgs, jo dziesma ir sarežģīta un nav nemaz tik viegli izpildāma.

Savukārt otras finālistes - dvīnes Sanita un Sanija Rozes no Liepājas - dziedāja dziesmu «Kūniņas». Dvīnes savu priekšnesumu bija ļoti pārdomājušas, sākot ar grimu un tērpiem, līdz pat dejai. Visi žūrijas pārstāvji kā viens atzina, ka dvīnēm ir ļoti skaistas balsis, kā arī tika uzburts burvīgs teatrāls priekšnesums, par ko no žūrijas tika saņemts maksimālais punktu skaits - trīs desmitnieki.

Šova «Dvīņi dzied!» otrajā raidījumā uzstājās arī Arina un Karina Ņikonovas no Laucienes ar dziesmu «Varavīksne». Dzīvespriecīgās dvīnes Guna un Elīna Rīnavas no Saldus dziedāja «Tici sev». Sapņaini, emocionāli skaisti uzrunāja Kristīne Fortiņa un Lelde Dombrovska ar dziesmu «Lūgums». Liene un Lāsma Miezītes no Kokneses dziedāja «Dziesmu par to gadījumu ar Džordano Bruno». Šova otro raidījumu noslēdza Jānis un Māris Auziņi no Rīgas ar latviešu tautasdziesmu «Es izjāju prūšu zemi».

Šova «Dvīņi dzied!» otrajā raidījumā dalībnieku priekšnesumus vēroja un vērtēja Latvijas Nacionālās operas soliste Kristīne Zadovska, viens no Latvijas labākajiem bārmeņiem Andris Reizenbergs un LNT labestības projektu «Labestības diena» un «Eņģeļi pār Latviju» vadītāja un veidotāja, aktrise Katrīne Pasternaka.

Visas nedēļas garumā ikviens var nobalsot LNT mājas lapā http://www.lnt.lv/lv/shows/dvini/balsosana/ par savu mīļāko otrā raidījuma dvīņu pāri. Dvīņu pāris, kurš iegūs vislielāko balsojumu skaitu, 26. maijā dosies īpašajā Dvīņu kruīzā uz Stokholmu! Balsot var līdz 27. aprīļa pulksten 17, lai jau šo svētdien, trešajā atlases raidījumā, noskaidrotu šīs nedēļas skatītāju balsojuma rezultātus. Šova «Dvīņi dzied!» pirmajā raidījumā visvairāk balsu saņēma Dina un Dana Poles no Jēkabpils!

Skaties šova «Dvīņi dzied!» trešo raidījumu jau šo svētdien, 29. aprīlī, plkst. 20:20 LNT kanāla tiešraidē!

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu