Sāk skanēt radio stacija "Radio 101" (296)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien (21.06.) sāk skanēt jauna radio stacija "Radio 101" 101 megaherca frekvencē Rīgā, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja "Radio 101" mārketinga speciālists Ilgvars Rukers.

60 kilometru rādiusā ap Rīgu

Radio stacijas pārstāvji norāda, ka stacija būs dzirdama 60 kilometru rādiusā ap Rīgu. "Radio 101" būs dzirdams arī Limbažos (103 FM), Valmierā (103,4 FM), Smiltenē (103,1 FM), Cēsīs (104,7 FM) un šo pilsētu apkaimēs. Iecerēts, ka drīzumā "Radio 101" skanēs arī Kurzemē - Liepājā un citu pilsētu apkaimē.

Jauno radio staciju veido no "Radio SWH" aizgājušie darbinieki, un tajā iecerēti izklaides, informatīvie, politikas, kultūras un sporta raidījumi.

"Radio 101" iecerēta atvērtā skatloga tipa studija - galvaspilsētas centrā, Elizabetes un Brīvības ielas stūrī pretī Ministru kabinetam. Radio veidotāji iecerējuši, ka to, kas notiek studijā, varēs redzēt ikviens garāmgājējs. Studijā notiekošo būs iespējams arī vērot internetā.

Programma

"Radio 101" paredzēti regulāri ziņu bloki, kas ik pa 15 minūtēm izskanēs ēterā laika posmā jau no plkst.6.30 rītā. Astoņos rīts turpināsies ar izklaidējoši informatīvu rīta šovu, kuru vadīs Eduards Švāns, Gustavs Terzens un līdzšinējā Latvijas Televīzijas raidījuma "Panorāma" darbiniece Zane Peneze.

Plkst.12 ēterā būs dzirdams Artis Volfs ar mūzikas dienas programmu, konkursiem un "visādi citādi interesantām izdarībām".

Plkst.15.45 katru dienu būs 15 minūšu garš politisko notikumu un aktualitāšu apskats. Kas vadīs apskatu, pagaidām netiek atklāts, taču "Radio 101" pārstāvji atzīst, ka ir vienošanās ar "augsta kaluma politiskajiem profesionāļiem" un klausītāji noteikti būšot patīkami pārsteigti.

No plkst.16 līdz 19 ēterā būs dzirdams Egons Reiters, savukārt no plkst.17.45 līdz 18 - "aktuālo ziņu apskatnieks".

Savukārt vakaros no plkst.19 līdz 22 iecerēta Toma Grēviņa vadīta programma par mūzikas aktualitātēm, spēlēm un aktivitātēm.

Pirmdienās plānots arī sporta notikumu apskats - sporta raidījums "Overtime", kuru vadīs žurnālists Armands Puče un basketbola kluba "VEF Rīga" viceprezidents Valdis Valters.

Toms Grēviņš studijā
Toms Grēviņš studijā Foto: twitter.com
Komentāri (296)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu