TV šova ballītē Pujāts aptausta mīļotās apaļumus (52)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pēc TV muzikālā realitātes šova «OKartes skatuves» mīlestības dziesmu pirmatskaņojuma koncerta dalībnieki svinēja Martas Ritovas uzvaru, sacentās veļas knaģu meklēšanā, kā arī iztrakojās uz deju plača grupas «Transleiteri» mūzikas ritmos.

TV šova «OKartes skatuves» dalībnieki neslēpj, ka ir noguruši no garā TV šova maratona. Pavisam šovs ilgst četrus mēnešus. TV šova censoņi sarunā ar TVNET atzīst, ka līdz šova finālam vairs nav tālu, tikai četri koncerti, un šā gada 11. maijā tiks noskaidrots uzvarētājs, kurš dāvanā saņems galveno lomu mūziklā.

Tiesa gan, līdz ar tuvošanos šova finālam, dalībnieku vidū pieaug spriedze, biežāki kļūst dažādi kašķi un nesaskaņas.

Tādējādi, izklaidēties ar pilnu krūti, TV šova censoņiem izdodas vienīgi pēc koncerta ballītēs, kad uz pāris stundām dalībnieki var izkratīt sirdi vecākiem vai citiem tuviniekiem, pieņemt fanu dāvanas, kā arī paballēties. Tiesa gan, ballītes kļuvušas daudz mierīgākas nekā iepriekš, kurās teju katrs dalībnieks izpaudās gan uz deju plača vai kā citādi iztrakojās.

Kā vienmēr, arī šajā ballītē par īpašu izklaides programmu vēlā pusnakts stundā parūpējās TV šova «Latvijas princese» dalībniece Jogita Pūpola. Šoreiz tika izvēlēti divi dalībnieku pāri – Sabīne Berezina ar savu mīļoto puisi Kristapu Pujātu un Kašers tandēmā ar jauno dalībnieci Sabīni Prenclavu. Abiem pāriem bija jāpiedalās īpaši āķīgā atrakcijā.

Vispirms puišiem tika aizietas acis, un tikai tad tika dots starts. Kašeram un Kristapam bija jāsameklē veļas knaģi, kas bija sasprausti uz meiteņu apģērba pa visu augumu.

Kristaps aizsietām acīm aptausta mīļotās Sabīnes apaļumus
Kristaps aizsietām acīm aptausta mīļotās Sabīnes apaļumus Foto: TVNET

Lai arī vispikantāk ap savas partneres Sabīnes dekoltē rosījās Kašers, viņu apsteidza Kristaps Pujāts, kas pirmais bija aptaustījis savas mīļotās apaļumus un nolasījis visus knaģus no Sabīnes apģērba. Abi mīlnieki bija īpaši gandarīti, ka balvā saņēma dāvanu karti no Jogitas Pūpolas piedāvātas atrakciju programmas 35 latu vērtībā.

Komentāri (52)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu