Šova «Okartes skatuve» koncertā uzvar Marta Ritova (305)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdienas, 13.aprīļa, vakarā, kad LNT šovā skanēja dalībnieku oriģinālkompozīcijas, kas šoreiz bija atzīšanās mīlestībā vecākiem un otrajām pusītēm, par uzvarētāju kļuva Marta Ritova. Martu pirmajā vietā ar trim devītniekiem ierindoja gan žūrija - Guntars Račs, Jānis Stībelis un Andris Sējāns, gan skatītāji, atdodot par viņas uzstāšanos 2089 balsis.

Izdzirdējusi nosaucam savu vārdu, Marta pat pirmajā brīdī neticēja, ka uzvarētājas krekliņš domāts viņai. Vēlāk intervijā meitene atzina, ka uzstāšanās bez pavadošā sastāva (Marta koncertā dziedāja un spēlēja klavieres) viņai uzlikusi dubultu atbildību, jo paļauties varēja tikai uz sevi, un katra nepareiza nots visu varēja sabojāt. Tomēr tieši šis priekšnesums viņai atnesa jau ilgi gaidīto uzvaru.

Augstajā otrajā vietā koncerta rezultātu tabulā ierindojās Oskars Deigelis, kuram arī šis ir augstākais rezultāts šova koncertos. Žūrija Oskaru novērtēja ar otro vietu un 26 punktiem, un Oskars bija vienīgais, kurš šajā koncertā no žūrijas nopelnīja desmitnieku - to viņam piešķīra Guntars Račs. Turpretī skatītāji telefonbalsojuma tabulā puisi ar 1701 ierindoja trešajā vietā.

Godalgoto trijnieku - ar otro vietu un 26 punktiem no žūrijas un ceturto vietu un 1594 balsīm no skatītājiem - 13. koncertā noslēdza Sabīne Berezina.

Ne tik veiksmīgs šis koncerts izrādījās divām meitenēm - Kristīnei Šomasei, kura vairākus koncertus tikai par mata tiesu izglābusies no nokļūšanas divās pēdējās vietās, kas ved uz izbalsošanu, un jauniņajai Sabīnei Prenclavai, kurai, kā bieži vien jaunajiem, pirmajā nedēļā ir visai grūti sacensties ar jau iepazītajiem šova dalībniekiem.

Sestdien Kristīne un Sabīne sēdīsies izbalsošanas krēslos, lai lielajā izbalsošanas tiešraidē cīnītos par palikšanu šovā. Bet Kanāla2 tiešraidē pulksten 18.10 uzzināsim, kurš viņām pievienosies no iekšējā balsojuma.

Izbalsošanas tiešraide, ko vadīs Māris Grigalis, izklaides Kanālā 2 sāksies sestdien plkst. 20.40. Tad tikai no skatītāju balsojuma būs atkarīgs, kuram no dalībniekiem šovs jau sestdien būs jāpamet.


Koncerta rezultāti

1. Marta Ritova

2. Oskars Deigelis

3. Sabīne Berezina

4. Antra Stafecka

5. Kristaps Pujāts

6. Mārtiņš Ruskis

7. Kaspars Blūms-Blūmanis

8. Edgars Krūmiņš

9. Sandija Vīgante

10. Sabīne Prenclava

11. Kristīne Šomase

Komentāri (305)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu