Līgo kopā ar TV3!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Gada īsāko nakti pavadiet ar TV3 – būs jautrība, filmas un muzikāli pārsteigumi! Gan svētku laikā, gan arī pēc tiem TV3 sarūpējis īpašu programmu – iemīļotas latviešu un pasaules slavu guvušas filmas, svētku Bez Tabu, muzikāli mirkļi un citi pārsteigumi

Svētki piecu dienu garumā
Gada īsāko nakti pavadiet ar TV3 – būs jautrība, filmas un muzikāli pārsteigumi! Līgo dienā iemīļotā latviešu filma Emīla nedarbi (9:25), svētku vakaram gatavojieties, iedvesmojoties TV3 Līgo Saulkrastos koncerta pavadībā (12:35), tad par aktuālāko un interesantāko svētkos ziņos raidījumi Bez Tabu un TV3 Ziņas. Vakara cēlienu sāciet ar amizanto filmu Es mīlu Jūsu meitu! (20:20), bet svētku vakarā dziediet kopā ar Koru Karu lielkoncerta dalībniekiem (22:00)!
Jāņu rītā dienu patīkamāku darīs latviešu klasikas Ilgais ceļš kāpās visas sērijas (no 9:00), tad klāt svētku Bez Tabu un TV3 Ziņas, bet vakara kulminācijai tiks piedāvāts šī gada koncerts Kaislīgā Dīvu nakts (20:20)! To Jūs negribēsiet nokavēt!
Bet tā kā šajā gadā svētki svinami veselas piecas dienas, pēc Jāņu dienas īpaša programma turpināsies! Sprīdītis, Sirdspuķīte, Dvīņi, Eiropas ceļojums, Noķer mani, ja vari, Galaktikas meklējumos, Elizabete - tie ir tikai pāris nosaukumi, kas brīvajās dienās būs redzami TV3! Arī raidījums SuperBingo seko Jāņu tradīcijām – 27.jūnija rītā kāds laimīgais tiks pie Limuzīna Jāņu nakts krāsā!

Saulgriežu Bez Tabu
Skatītāju iemīļotais raidījums Bez Tabu saulgriežu laikā nodosies dažādiem meklējumiem un pētījumiem, protams, sekojot tradīciju spēkam. Kā viena no parādībām, kuras pētīšanai nodosies raidījuma veidotāji, būs kosmosa un dabas ietekme uz cilvēku un tā raksturu. Tieši saulgriežu laikā cilvēkos mostas īpatnējas vēlmes, uzvedība un rīcība – kā citādāk skaidrot pēkšņo vēlmi nakts laikā doties meklēt papardes ziedu?!
Vēl Bez Tabu komanda Līgo svētku laikā ar arheologiem, etnogrāfiem un citiem ekspertiem nodosies, teikās un pasakās minētā un apdziedātā, medalus receptes meklēšanai. Kas ir šis teiksmainais dzēriens? Ar ko tas atšķiras no citiem mūsdienās pieejamiem alus dzērieniem? Un vai tagad kāds vispār šo dziru ņemtu mutē?!
Un vēl kas interesanti, Bez Tabu raidījuma veidotāji pētīs kādēļ Latvijas senākais un populārākais vīrieša vārds Jānis iet mazumā un vai zudumā?... Kā atklājies, Jāņa vārds tiek dots tikai retajam jaundzimušajam. Kur palikusi izsenā tradīcija nodot Jāņa vārdu dzimtas vīriešiem?! Vai ģimenes, kurās vecvectēvs, vectēvs, tēvs un dēls ir Jāņa vārdā, iet zudumā un aizmirstībā?

SuperBingo izspēlēs Limuzīnu Jāņu nakts krāsā
Iedvesmojoties no tik iemīļotās filmas Limuzīns Jāņu nakts krāsā, SuperBingo Jāņu laikā izspēlēs auto jeb Limuzīnu Jāņu nakts krāsā! Tikai līdz 25.jūnijam ir iespēja gluži kā Mirtas tantei no slavenās komēdijas tikt pie sava žigulīša cveta beloj noči. Viņa veikalā, pārdevējas pierunāta, nopirka loterijas biļeti un laimēja auto! Šobrīd SuperBingo piedāvā iespēju laimēt īstu Limuzīnu Jāņu nakts krāsā – šoreiz visnotaļ modernu automašīnu Opel Corsa!
Lai piedalītos izlozē, jāiegādājas noteikts komplekts: viena momentloterijas LASIS sērijas FLY biļete un viena momentloterijas LASIS jaunākās sērijas biļete kopā ar vismaz diviem SuperBingo variantiem, kas iegādāti ne agrāk kā šī gada maijā! Šie komplekti jānosūta uz Latvijas Loto, Meistaru ielā 19/21, LV– 1050. Glaunais Limuzīns tiks izlozēts 27.jūnija SuperBingo raidījumā, to izlozēt palīdzēs kāds no populārās filmas aktieriem! Kurš? Tas, lai pagaidām vēl paliek noslēpums!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu