«OKartes skatuves» koncerts - Lielās Piektdienas noskaņās (30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 6.aprīlī, muzikālā šova «OKartes skatuve» Lielās Piektdienas koncertā skanēs emocionālas, dvēseli uzrunājošas un sirsnīgas melodijas, informē šova producents Niks Volmārs.

«Pēc tik grūtiem uzdevumiem kā Jāņa Lūsēna un mūzikla «Mūzikas skaņas» dziesmu izpildīšanas nolēmām jaunajiem mūziķiem dot iespēju pašiem izvēlēties dziesmas, ko dziedāt šajā īpašajā - Lielās Piektdienas - koncertā. Lielākajam vairumam dalībnieku bija absolūti pareiza izpratne par to, ko kristīgajai pasaulei nozīmē šī diena. Un tas atspoguļosies arī izvēlēto dziesmu saturā. Pieļauju, ka šis būs viens no emocionālākajiem un saturiski bagātākajiem koncertiem. Koncertā skanēs tādas dziesmas kā «Let it be», Leonarda Koena leģendārā «Aleluja», grupas «Jorspeis» burvīgais muzikālais gabals «Debesis ir tuvu klāt». Šīs ir bezgala skaistas dziesmas, kurās der ieklausīties,» gaidot koncertu, saka šova repertuāra direktors Guntars Račs.

Šova dalībnieki vēlas koncertu ieturēt Lielajai Piektdienai atbilstošā stilistikā. «Aiz visām raibajām olām, zaķīšiem, šūpolēm un lielajiem priekiem, es ceru, ka jūs atcerēsieties, kam patiesībā veltītas Lieldienas,» saka šova dalībnieks Kašers.

Lielās Piektdienas koncerta žūrijas sastāvā redzēsim Guntaru Raču, kam piebiedrosies dziedātājs Normunds Rutulis, kā arī pēc daudzu skatītāju vēlēšanās vēlreiz viesosies dziedātāja Olga Rajecka. «Ar nepacietību gaidu, kā jauniešus novērtēs Olga, kura vienmēr saka to, ko domā, un dara to, ko vēlas,» saka Guntars Račs.

Koncertu tiešraidē varēs vērot LNT un izklaides Kanālā 2 šovakar pulksten 20:30, bet ballīti, kas norisināsies pēc koncerta, tiešraidē rādīs Kanāls 2.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu