«Mis un Misters 2011» finālisti skrituļo Mežaparkā (22)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Skaistumkonkursa «Mis un Misters 2011» dalībnieki sākuši cītīgi gatavoties konkursa finālam, kas šā gada 15. aprīlī notiks starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Konkursa patronese Inta Fogele uzlabojusi savu veselību un kopā ar konkursantiem baudīja izklaidi Mežaparkā.

«Mis un Misters 2011» dalībnieki vingro un staigā pa stikliem

Aizvadītās nedēļas nogalē aģentūras «Mis Latvija» direktore Inta Fogele pulcēja kopā 11 skaistumkonkursa «Mis un Misters 2011» dalībniekus, lai Mežaparkā svaigā gaisā un neformālā gaisotnē varētu nodoties fiziskām aktivitātēm – skrituļošanai. Sarunā ar TVNET Fogele atklāja, ka jaunieši pēc sportiskajām atraktivitātēm uz asfalta bija tik noguruši un apreibuši no svaigā pavasara gaisa, ka ātri vien vēlējās doties uz mājām, lai dotos diendusā.

Taču jaunajiem konkursantiem Inta Fogele nerīko tikai izklaides, viņiem ir vesela virkne nodarbību, kas jāapmeklē, lai sagatavotos konkursam. Ar konkursantiem strādā pārmaiņu un pārvērtību trenere Agrita Grosbarte. Šonedēļ jauniešiem paredzēta īpaša nodarbība, pēc kuras viņi pat pratīs tādu triku – kā staigāšanu ar basām kājām pa stikliem.

Lai uzlabotu savas ķermeņa formas un nostiprinātu muskuļus, konkursanti apmeklē sporta un jogas nodarbības.

Defilē pasniedz latviešu modes dizainers Gints Bude. Skaistumkonkursa organizatore uzsver, ka īpaši daudz laika janiešiem prasīs dikcijas vingrinājumi. «Svarīgāk jaunajiem konkursantiem iemācīt tikt galā ar sevi. Investēt viņos informāciju dažādās jomās,» nosaka Fogele.

Runājot par gaidāmā skaistumkonkursa finālu, kas 15. aprīlī notiks starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, izstādes «Intertextil Balticum 2012» ietvaros, Fogele sola, ka pasākums būs krāšņs ar bagātīgu izklaides programmu. Konkursantēm finālā paredzēts iznāciens «Mis Latvija 2003» Agneses Eidukas darinātajos greznajos vakartērpos. Skaistumkonkursa finālam pikantu deju priekšnesumu gatavo arī apalīšu skaistumkonkursa «Mis Pilnība 2011» dalībnieces.

Inta Fogele atgūst dzīvesprieku pēc veselības problēmām

Tiesa, kamēr jaunieši Mežaparkā skrituļoja, skaistumkonkursa organizatore Inta Fogele mierīgi pastaigājās ar staigulīša palīdzību pa Mežaparku, jo viņai trakulīgas izdarības liegtas jau vairākus mēnešus. Skaistumkonkursu patronese Inta Fogele pērnā gada nogalē savā mājā Pārdaugavā neveiksmīgi nokrita pa vīteņveida trepēm, kā rezultātā salauza kāju.

Nu jau vairākus mēnešus Fogele var pārvietoties tikai ar speciāla staigulīša un ratiņu palīdzību. Viņas labā kāja joprojām ir ģipsī. Taču līdz ar pavasari un gatavošanos skaistumkonkursam, neraugoties uz veselības problēmām, Inta atplaukusi. «Mazliet palecu uz kreisās kājas arī bez staigulīša. Taču pagaidām vēl nevaru brīvi stāvēt uz abām kājām. Nesen iegādājos pievilcīgu ortopēdisko zābaciņu ar šņorēm, ko nu varu uzvilkt uz lauztās kājas. Turklāt zābaciņš savāc kāju un amortizē potīti.

Pēc «Mis un Misters Latvija 2011» fināla man paredzēta nākamā kājas operācija,»

par savām veselības likstām stāsta Inta.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu