Atklāts pirmais ķepaiņu un astaiņu šovs «Zelta ķepa» (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT / Reinis Birkenfelds

Svētdien, 25.martā, LNT kanālā varēja vērot pirmo Latvijā veidoto ķepaiņu un astaiņu šovu «Zelta ķepa», kurš, pateicoties dzīvnieku talantiem un to saimniekiem, izvērtās par īpaši aizkustinošu un sirsnīgu šovu, informē LNT pārstāve Inguna Sermole.

Pēc šova «Zelta ķepa» pirmā raidījuma finālā iekļuva bīglu suņu šķirnes meitene Zave, kura apliecināja sevi ar īpaši interesantu talantu - prasmi rēķināt, saskaitīt, atņemt un izvilkt kvadrātsakni, vācu aitu suns Argo, kurš savai saimniecei pienesa dzēriena pudeli, bezšķirnes suns Tika, kurš pārsteidza ikvienu ar izrādes cienīgu priekšnesumu, izlecot no kofera, un baltais samojeds Dakota, kurš demonstrēja lēkšanu cauri riņķim un savas saimnieces klēpī.

Žūrijas pārstāve Ārija Lipska dalās savos iespaidos par «Zelta ķepas» pirmo raidījumu: «Man ir ļoti liels prieks, ka tāds šovs kā «Zelta ķepa» ir Latvijā realizēts. Iespējams, ka bija dalībnieki, kuri nokautrējās un nepiedalījās, taču uzskatu, ka tas ir veiksmīgs starts aizvien vairāk cilvēkus iedrošināt nodarboties ar savu mīluļu talantu attīstīšanu. Zinu, ka tas ir sarežģīti - dzīvniekam ko iemācīt!»

Savukārt dziedātājs Intars Busulis stāsta, ka šova «Zelta ķepa» dalībniekiem ir paveicies ar saimniekiem, jo viņi tiešām mīl savus dzīvniekus un nedresē tos ar brutālām metodēm, kas varētu kaitēt dzīvnieku morālajai stājai. «Tas ir acīm redzams, ka dzīvnieks palecās tāpēc, ka viņš grib izpatikt saimniekam un zina, ka saimnieks viņu pēc tam aplaimos ar kādu saldumiņu. Es novēlu visiem šova «Zelta ķepa» dalībniekiem mīlēt savus dzīvniekus un būt viņiem kārtīgiem saimniekiem, tad arī būs šovs, triki un viss pārējais,» tā saka dziedātājs.

LNT raidījumu vadītāja Kristīne Garklāva apstiprina un papildina Intara Busuļa un Ārijas Lipskas teikto, ka šādi pasākumi mazinās to dzīvnieku skaitu, kas nonāk patversmēs. «Šovā «Zelta ķepa» mēs varējām redzēt arī bezšķirnes sunīšus, kuri bija vienkārši fantastiski – viņi spēja parādīt tādus trikus, ka mums pat nebija ko komentēt! Manuprāt, viens no lielākajiem komplimentiem šim pasākumam un tam, kas šeit notiek, ir tas, ka mēs starpbrīžos dzirdējām bērnus sakām: «Mammu, es gribu suni!»» stāsta Kristīne.

Šovs «Zelta ķepa» aicina turpināt iesūtīt savu mīluļu smieklīgākos brīžus uz talanti@lnt.lv, pievienojot klāt video, kurš ir augšuplādēts video failu vietnē failiem.lv vai YouTube, kā arī īsu un interesantu aprakstu. Visus video var noskatīties, kā arī par šīs svētdienas «Whiskas kuriozu TOP 5» var balsot šeit: www.draugiem.lv/Zeltakepa. Katras svētdienas uzvarētājs balvā saņem žurnāla «Astes» abonementu, bet no visiem iesūtītajiem video kurioziem «Whiskas» izvēlas arī vienu savu simpātiju, kurš saņems īpaši gardu pārsteiguma balvu!

LNT šovu «Zelta ķepa» raidījumu vadīja aktrise un dziedātāja Vita Baļčunaite un Leļļu teātra kaķis Herkuless, bet šova dalībniekus – ķepaiņus un astaiņus - vērtēja dziedātājs Intars Busulis, LNT ziņu raidījumu vadītāja Kristīne Garklāva un žurnāla «Astes» mākslinieciskā redaktore Ārija Lipska.

Pirmajā raidījumā piedalījās bīglu šķirnes meitene Zave, bezšķirnes sunenīte Tika, vācu aitu šķirnes suns Argo, taksis Skipers, divi krievu toiterjeru šķirnes puikas, samojedu sķirnes pārstāve Dakota, Austrālijas aitu suns Kenzo un papagailis Flečers.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu