Doļģe vadīs raidījumu «Esi gardēdis!» (50)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

No 7.aprīļa ik sestdienas rītu plkst. 10 TV3 raidījumu «Esi gardēdis» vadīs populārā TV personība Elīna Doļģe, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone. Pirmā raidījuma viešņa būs radio «Star FM» ētera personība Baiba Sipeniece-Gavare.

Elīna raidījumā izmantos visu savu televīzijas raidījumos uzkrāto pieredzi – izjautās viesus par aktualitātēm, mēģinās uzzināt viņu noslēpumus, uzturēs intrigu par noslēpumaino viesi un, protams, palīdzēs viesiem gatavot un radīt prieku skatītājiem.

Raidījuma «Esi gardēdis!» jaunā vadītāja teic: «Man ļoti patīk gatavot interesantus ēdienus, un es pati esmu gardēde, tāpēc mana iesaistīšanās raidījuma veidošanā patiesībā ir pavisam likumsakarīga.

Būt gardēdim, manuprāt, nozīmē izbaudīt dzīves garšu, gūt prieku ne tikai kulinārajā jomā, bet arī visā, ko mēs darām,

un pēc iespējas uzzināt un iemācīties ko jaunu. Aicinu visus televīzijas skatītājus – esiet gardēži!»

Raidījuma pirmā viešņa būs radio "Star FM" ētera personība Baiba Sipeniece-Gavare
Raidījuma pirmā viešņa būs radio "Star FM" ētera personība Baiba Sipeniece-Gavare Foto: Publicitātes foto / TV3

Raidījums ar rozīnīti

Mūsdienās viena no problēmām ir laika trūkums. Cik gan bieži izdodas tikties ar draugiem vai citiem svarīgiem cilvēkiem? Un cik bieži ar šiem cilvēkiem atrodas laiks pasēdēt pie skaisti klāta galda ar pašu gatavotiem kārumiem? Raidījums «Esi gardēdis» mēģinās apturēt trako laika skrējienu – gardēžu viesistabā pie glīti klāta galda tiksies sen neredzēti draugi, radi un kolēģi, lai saviesīgā gaisotnē, baudot ēdienu, atklātu ne vienu vien noslēpumu. Pārsteigumi raidījuma gaitā gaida ne tikai skatītājus, bet arī pašas personības - gardumu gatavotājus.

Atklāti par Elīnu

«Esi gardēdis» producente Ingrīda Bondare, kura pagājušā gadā veidoja raidījumu «Zvaigznes ceļo», par vadītājas izvēli jaunajā sezonā pauž: «Sekojot līdzi tendencēm pasaulē, jāizmanto labu un profesionālu raidījumu vadītāju potenciāls un nedrīkst ļaut tiem pazust no TV ekrāniem, ar to es

domāju, ka Elīna Doļģe ir sava amata profesionāle, kura var vadīt dažāda spektra projektus,

un viens no tiem ir labs personību kulinārijas šovs, kurā ietverti vairāki radoši elementi. Kaut arī Elīna ar darbošanos virtuvē ir uz «tu», tomēr katrs viesis arī viņai ir jauna iespēja uzzināt un apgūt ko jaunu.»

Foto: Publicitātes foto / TV3

Rīts ar lieliskiem cilvēkiem

Pirmajos «Esi gardēdis» jaunās sezonas raidījumos TV3 skatītāji sastaps ļoti draudzīgas un radošas personības – atraktīvā un ar humoru apveltītā Baiba Sipeniece-Gavare, mūziķis un dzeltenās preses karalis Andris Kivičs, finansiste un absolūti perfektā kulināre Ilze Jurkāne, hokejists Jēkabs Rēdlihs, mūziķe Aija Andrejeva un perkusionists Nils Īle.

Gardēžu piedzīvojumiem būs iespēja sekot arī TV3 mājas lapā www.tv3play.lv.

Komentāri (50)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu