Aktrise: «American Pie» komanda regresē līdz pat pamatskolas līmenim (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Alisona Hanigana (Alyson Hannigan), kura tēlojusi Mišelas lomu filmas «American Pie» («Amerikāņu pīrāgs») pirmajās trīs daļās un būs redzama drīz uz ekrāniem gaidāmajā jau ceturtajā daļā, atklājusi, ka jaunajā filmā lietas nolaižas pat līdz pamatskolas līmenim.

«Pirmās filmas līgumā man bija paredzēta minimālā alga un papildu desmit procenti, tā bija mazsvarīga loma,» aktrise jaunās filmas «American Reunion» pirmizrādes laikā atklāja kino industrijas žurnālam «The Hollywood Reporter».

Turklāt Hanigenas līgumā bija paredzēts, ka viņas atveidotā Mišela neparādīsies nākamajās filmas daļās.

«Es patiešām negaidīju, ka filmēšos vairāk nekā vienā daļā,» viņa teica.

Aktrises varone no neveiklas tīnes pārtapusi Džeisona Bigsa atveidotā Džima sievā un bērna mātē. «Viņa joprojām ir neparasta, un tas labi saskan ar Džima trakulību,» uzskata aktrise. «Viņi patiešām ir perfekts pāris.»

Jaunajā filmā piedalīsies oriģinālais aktieru sastāvs, kurā ietilpst Džeisons Bigss, Šons Viljams Skots, Mena Suvari, Tara Reida, Kriss Kleins, Tomass Īens Nikolass, Edijs Kejs Tomass un Dženifera Kūlidža. Filma stāstīs par vidusskolas draugu salidojumu.

«Kad puiši sanāk kopā, viņi patiešām uzvedas kā puikas,»

sacīja Hanigana. «Viņi met lietas viens otra kājstarpes virzienā un bieži atraugājas. Viņi regresē ne tikai līdz vidusskolas, bet pat pamatskolas līmenim.»

Aktrise arī atveido Liliju televīzijas seriālā «How I Met Your Mother» («Kā es satiku jūsu māti»). Viņas varone, tāpat kā pati Hanigana, šobrīd gaida bērnu. «Tā ir milzīga sakritība,» viņa paskaidro. «Taču Lilijas bērns nāks pasaulē pavisam drīz, tāpēc man dažreiz jālieto polsterējums vēderam.»

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu