"Rībēja mute" ceturtā dzimšanas diena (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Bērnu un jauniešu muzikālais teātris "Rībēja mute" visus interesentus ielūdz uz savas ceturtās dzimšanas dienas svinībām. Dzimšanas dienas koncerts notiks VEF Kultūras pilī 2009.gada 1.jūnijā plkst.18.30.

Pirms koncerta varēs piedalīties loterijās ar jaukām balvām, būs iespēja nogaršot arī kādu cienastu. Koncertu krāsainu un atraktīvu darīs tā dalībnieki — dziedātāji Aisha, Annija Putniņa un Nauris Indzeris, aktieri — Varis Vētra, Aija Dzērve, Anna Šteina un Dace Geidmane, kā arī bērnu ansambļi "Momo", "Palāsītes", "Knīpas un Knauķi" un "Zelta sietiņš".

Koncertā skanēs Atvara Sirmā, Zigmara Liepiņa, Jāņa Ķirša, Vitas Siliņas, Nika Matvejeva un latviešu tautas mūzika no izrādēm "Burtu rotaļas", "Momo", "Klase", "Puteklītes un Puteklīša Ziemassvētki", "Kazlēni un vilks", "Pifa piedzīvojumi" un "Reiz bija...". Koncertu vadīs publikas iemīļotie izrāžu varoņi Pifs (Aisha) un Cēzars (Varis Vētra).

Rīgas Bērnu un jauniešu muzikālais teātris "Rībēja mute" ir projektu teātris, kuru 2005.gada 1.jūnijā dibinājis Rīgas domes Kultūras departaments. Teātris arī turpmāk padziļinātu vērību pievērsīs Latvijas bērnu inteliģentas izklaides iespējām, ar savu darbību paplašinot kultūras piedāvājumu bērnu un jauniešu auditorijai.

Biļetes uz koncertu var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs (telefons 90002000) vai mājas lapā bilesuparadize.lv un VEF Kultūras pils kasē (telefons 67828529).

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu