1.jūlijā Dzintaru koncertzālē viesosies "Naša Russia"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jūlija pirmajā dienā Dzintaru koncertzālē viesosies Krievijas humora šovs "Naša Russia".

Lai arī nesen izskanējušas baumas, ka uzfilmētas seriāla pēdējās sērijas un tā veidotāji pievērsušies pilnmetrāžas filmas uzņemšanai, slavenie humoristi viesosies Latvijā tikpat atraktīvi kā TV ekrānā!

Humoristiskais seriāls "Naša Russia" TV ēterā pirmoreiz parādījās 2006.gadā, piedaloties "Comedy Club" rezidentiem Pāvelam Voļam un Garikam Martirosjanam. Šova veidotāji iedvesmojušies no populārā angļu skeču seriāla "Little Britain". Galvenās lomas šovā atveido Sergejs Svetlakovs un Mihails Galustjans, kuri skatītājiem pazīstami jau no KVN jeb "Jautro un atjautīgo kluba" laikiem.

Visu seriālā atveidoto varoņu prototipi ir ņemti no dzīves, attēlojot visdažādākos plašajā Krievijā sastopamos personāžus, kas pārstāv ikvienu sabiedrības slāni un vienlaikus parāda, cik plašs un daudzveidīgs var būt krievu humors.

Projekta idejas līdzautors Gariks Martirosjans stāsta: ""Naša Russia" nav domāta konkrētām vecuma grupām vai profesiju pārstāvjiem, bet vienkārši cilvēkiem ar humora izjūtu. Brīžiem šie joki var likties pārlieku skarbi, brīžiem pārāk liriski vai mīļi, bet kopumā tas ir ļoti smieklīgi."

Viņam piekrīt arī aktieris Mihails Galustjans: "Mūsu skatītāji ir tikpat dažādi kā projekta varoņi - dažāda vecuma, tautības un dzimuma cilvēki ar savām īpatnībām, problēmām, vēlmēm, kaislībām."

Bet pāri visam, protams, ir spēja pasmieties pašiem par sevi, saskatīt komisko ikdienišķajā un pozitīvo ne tik priecīgajā. Un tā šajā laikā ir ļoti vērtīga īpašība!

Biļetes uz 1.jūlijā paredzēto šovu iespējams nopirkt visās "Biļešu servisa" kasēs, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu