Sāk izrādīt filmu "Eņģeļi un dēmoni" (32)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kino "Rīgā", "Parex Plaza" un "Cinamon" no 13.maija sāka izrādīt filmu "Eņģeļi un dēmoni". Kinoafiša

Filma "Eņģeļi un dēmoni" ir Dena Brauna romāna ekranizācija, kuru jau ilgi pirms tās pirmizrādes apvija skandāli, kas saistīti ar baznīcas iebildumiem pret filmas sižetu.

Grāmatas "Eņģeļi un dēmoni", kuru aizgūtnēm lasījuši ļaudis visā pasaulē, kino ekranizācija nodota izcilas kinematogrāfa komandas rokās - to režisējis divu "Oskaru" īpašnieks Rons Hovards, galvenās lomas atveido divas "Oskara" balvas saņēmušais aktieris Toms Henks, kā arī populārais aktieris Jūens Makgregors un citi.

Filma stāsta par Hārvardas reliģiju profesoru Robertu Langdonu, kurš atklāj savienību ar ļoti senām saknēm, kas savu mērķu sasniegšanai ziedos jebko. Brālība "Illuminati" ir visietekmīgākā slepenā organizācija pasaules vēsturē, kurai pretī stājas Katoļu baznīca. Kad Langdons noskaidro illuminātu īstos nodomus, viņš steidzas uz Romu un meklē palīdzību pie itāliešu zinātnieces Vitorijas Vetras. Sākas izsekošana un pakaļdzīšanās caur pazemes ejām, kapenēm un pamestām baznīcām. Ceļā uz zemes slepenāko kapliču Langdonam un Vetrai ir jāseko antīku simbolu virknei, kas atklāj, ka ir tikai viena iespēja glābt Vatikānu.

Kinoafiša

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu