Krutojs: «Jaunais vilnis» šovasar tomēr notiks Jūrmalā (116)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskais populārās mūzikas jauno dziedātāju konkurss «Jaunais vilnis» šogad tomēr notiks Jūrmalā, šodien preses konferencē sacīja konkursa organizators un komponists Igors Krutojs. Krutojs informēja, ka šāds lēmums tika pieņemts vakar sarunā ar komponistu Raimondu Paulu. Biļešu iepriekšpārdošana uz «Jauna viļņa» pasākumiem tiks atjaunota šodien vai, vēlākais, rīt, norādīja Krutojs.

Līguma termiņš ir viens gads

Jau ziņots, ka Jūrmalas dome pagājušajā nedēļā nolēma pilnvarot Jūrmalas mēru Gati Truksni parakstīt trīspusējo sadarbības līgumu starp Jūrmalas domi, Dzintaru koncertzāli un koncerta organizatoriem SIA «Dzintara disks». Sadarbības līguma termiņš ir viens gads.

Savukārt «Jaunā viļņa» organizācijas komitejas priekšsēdētājs Aleksandrs Šenkmans minēja: lai starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis» notiktu Jūrmalā, vēl nepieciešams parakstīt vairākus līgumus, līdz ar to Jūrmalas domes pieņemtais lēmums negarantē, ka konkurss notiks Jūrmalā.

Biļetes nopirkt nevar

Patlaban biļešu iepriekšpārdošana uz konkursa «Jaunais vilnis» pasākumiem ir pārtraukta.

Konkurss Jūrmalā šovasar iecerēts no 24. līdz 29. jūlijam.

Komentāri (116)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu