«Okartes skatuvē» pirmo reizi uzvar Sabīne Berezina (258)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdienas, 2.marta, vakarā LNT šovā «Okartes skatuve» par uzvarētāju kļuva Sabīne Berezina.

Septītajā OKartes skatuves koncertā uzvar Berezina

Sabīnes sniegumu koncertā augstu novērtēja arī žūrija - no Guntara Rača, Laura Reinika un Kristapa Tālberga meitene saņēma trīs devītniekus, kas pēc žūrijas vērtējumu viņu ierindoja otrajā vietā (Šādu pat vērtējumu saņēma arī Pujāts un Kašers). Bet pēc žūrijas un skatītāju kopvērtējuma Sabīne šajā koncertā izcīnīja uzvaru.

Pirmajā trijniekā koncerta rezultātu tabulā ierindojās arī Antra un Marta, attiecīgi ierindojoties otrajā un trešajā vietā. Antra bija vienīgā, kas šajā koncertā no žūrijas izpelnījās visaugstāko vērtējumu - 30 balles.

Bet diviem dalībniekiem - Sandijai un Oskaram šis koncerts nebija veiksmīgs. Viņi palika pēdējās vietās un sestdien izbalsošanas raidījumā kopā ar iekšējā balsojuma neveiksminieku cīnīsies par palikšanu šovā.

Šovakar bija dzirdamas «OKartes skatuves» dalībnieku pašradīto dziesmu pirmatskaņojumus. Šova favorīte Antra Stafecka piedāvāja savu stāstu par kļūdām attiecībās. «Mans dziesmas stāsts būs par to, cik slikti var beigties attiecības, ja kāds no pāra pieļauj kļūdas, un ko cilvēks spēj izdarīt, lai savu vainu izpirktu,» atklāja Antra.

Lingita, pārdzīvojusi daudzu šova dalībnieku kritiku, bet saņēmusi žūrijas uzslavas, dziesmā lūdza Dieva palīdzību. Arī visi pārējie šova dalībnieki savas dziesmas saistīja ar pārdzīvojumiem un dusmām. Tikai Rikardions, kurš atgriezies šovā, vienīgais izpildīja jautru dziesmu par to, ka mīlestība var būt arī laimīga.

Šova repertuāra direktors un mūzikas producents Guntars Račs uzsvēra pašradītu dziesmu īpašo nozīmi tālākajā karjeras attīstībā: «OKartes skatuve» ir pats radošākais muzikālais šovs Latvijas šovu vēsturē. Tā ir lieliska iespēja jaunajiem izpildītājiem izpaust savu talantu - pašiem radīt un izpildīt savas dziesmas tik lielas auditorijas priekšā. «OKartes skatuve» ir kā muzikāla radošā laboratorija, kura ģenerē jaunas idejas, dziesmas un veido jaunus autoru tandēmus. Turklāt tas rada reālu pienesumu Latvijas mūzikas tirgum - jaunās dziesmas nonāk radiostacijās, tiek izpildītas koncertos, klubos, skolās un konkursos.»

Komentāri (258)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu