Izdota grupas Linga 20 labāko dziesmu izlase (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa "Linga" ir dibināta 1989.gadā, un savu popularitāti sasniedza ar tādām dziesmām kā "Nāc dejot", "Krodziņš", "Signe melo", "Šeit", "Atdodies man" u.c. Konkurss!

Par godu grupas 20. jubilejai un gaidāmajam koncertam 24.aprīlī Ķīpsalas hallē, izdots CD albums "20 labākās dziesmas".

Šis albums aptver laika posmu no grupas pašiem pirmsākumiem līdz pat 2008.gada hitam "Gan". Ņemot vērā, ka grupas iepriekšējais albums nāca klajā tālajā 2000.gadā, tad šajā albumā atrodamas arī "klusēšanas" starplaikā tapušās dziesmas "Vējā", "Tikai tevi", "P-03", "Jā vai nē", "Spārni" un jau pieminētais "Gan". Tās ir dziesmas, kuras visas bez izņēmuma ir guvušas vērā ņemamus panākumus vietējās hitparādēs, bet nekad iepriekš nav tikušas apvienotas vienā albumā. Par godu jubilejai koncerta dienā Ķīpsalas hallē un pēc tam arī mūzikas ierakstu veikalos būs pieejams arī grupas labāko videoklipu kolekcijas DVD.

CD Izlases albumā iekļautās dziesmas:

1. Spēle 2. Pilsētā 3. Nāc man līdz 4. Signe melo 5. Kā sāp 6. Rudens 7. Šeit 8. Smaids 9. Atdodies man 10. Karogs 11. Negribu lai 12. Varbūt 13. Nāc dejot 14. Krodziņš 15. Vējā 16. Tikai tevi 17. P-03 18. Jā vai nē 19. Spārni 20. Gan

Rīt (22.apr.) plkst. 18 veikalā "Randoms" notiks tikšanās ar grupu, medijiem un autogrāfu sniegšana.

Albumu digitālā formātā iespējams lejupielādēt portālā

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu