«Mamma Mia!» TV pirmizrāde - 8.martā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

8. martā plkst. 21 TV3 piedāvā populārās filmas «Mamma Mia!» pirmizrādi, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

8. marta jeb Sieviešu dienas vakarā visām daiļā dzimuma pārstāvēm tiks dāvināta burvīgas filmas «Mamma Mia!» televīzijas pirmizrāde. Tajā galvenā lomā uzticēta šarmantajai un neatvairāmajai aktrisei Merilai Strīpai, kura nupat saņēma «Oskaru» par Mārgaretas Tečeres lomu filmā «Dzelzs lēdija». Viņai filmā pievienosies ne mazāk simpātiski kungi – Pīrss Brosnans, Kolins Fērts un Stellans Skārsgārds.

Foto: Publicitātes foto / TV3

Stāsts ir par Sofiju Šeridanu, 20 gadus jaunu sievieti, kura dzīvo idilliskā Grieķijas salā kopā ar māti Donnu. Sofija grasās precēties, un viņai ir viens vienīgs sapnis – lai viņas īstais tēvs viņu vestu pie altāra un izdotu pie vīra. Diemžēl viņa nezina, kas ir viņas tēvs, un māte atsakās apspriest šo jautājumu.

Foto: Publicitātes foto / TV3

Atradusi dienasgrāmatu, ko māte rakstījusi viņas dzimšanas gadā, Sofija ielūdz uz savām kāzām trīs vīriešus, kas varētu būt viņas tēvi. Sofija ir pārliecināta, ka atpazīs savu tēvu, tiklīdz pirmoreiz ieraudzīs, taču drīz vien viņai jāsecina, ka šī iedoma bijusi naiva. Māte pārskaišas, ieraugot iespējamos tēva kandidātus, visi trīs vīrieši domā, ka ir līgavas tēvi, savukārt līgavainim jezga drīz vien ir līdz kaklam...

Oriģinālais nosaukums - «Mamma Mia!».

Filma veidota 2008.gadā ASV.

Režisore Fillida Loida.

Lomās: Amanda Seifrīda (Sofija), Merila Strīpa (Donna), Pīrss Brosnans (Sems), Kolins Fērts (Harijs), Stellans Skārsgārds (Bils) u.c.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu