Lingita: Mammīt, nesatraucies, viss būs kārtībā! (23)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ publicējām informāciju, ka Lingitas mamma lūgusi meitu pamest šovu, jo viņai «OKartes skatuves» dzīvoklī klājoties pārāk grūti. Lingita mammu mierina, sakot, ka viņai nav iemesla tik ļoti uztraukties, vēsta šova mājas lapā ievietotā informācija.

Mammai esot grūti noskatīties, kā četras nedēļas šova dalībnieki Lingitu iekšējā balsošanā sūta uz izbalsošanas krēsliem, raksta žurnāls «Kas Jauns». Lingitas mamma pat rakstījusi meitai vēstuli, aicinot viņu pamest šovu un atgriezties mājās.

«Lingita, vienalga, kā būs, nāc mājās, un viss būs labi!» esot aicinājusi meitenes mamma.

Lingita, uzzinājusi par mammas kreņķiem, vakar pārrunās sacīja:

«Es domāju, ka viņai nav viegli noskatīties uz to, ko es šeit pārdzīvoju.

Man, kā jau visiem, uznāk brīži, kad tu sabrūc, bet pēc tam viss atkal ir labi... Es esmu stiprs cilvēks, es eju tālāk.»

Lingita arī atzina, ka rūgtie brīži pārsvarā saistās tieši ar izbalsošanu, bet ikdienā negatīvās emocijas ir visai reti. Turpretī pārējie dalībnieki sprieda, ka no ārpuses viss izskatās daudz saasinātāk, nekā tas šķiet tiem, kas mitinās šova dzīvoklī.

Bet vakarā Karstajās sarunās Lingita nodeva mierinošu ziņu mammai: «Mammīt, nesatraucies, es zinu, ka tev ir grūti. Citreiz varbūt es nejūtos tik labi, bet viss būs kārtībā. Es saņemšos, un tad piektdien parunāsim!»

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu