Millers televīzijai prasīs kompensāciju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Eirovīzijas nacionālās atlases dalībnieču Samantas Tīnas un Elizabetes Zagorskas producents Juris Millers uzskata, ka Latvijas televīzijas neizdarības dēļ radīti morāli un materiāli zaudējumi, tādēļ, spodrinot abu dziedātāju tēlu, nobriedis LTV vadībai prasīt kompensāciju.

Sarunā ar portālu TVNET Millers atklāja, ka piektdien ieplānojis tikties ar LTV ģenerāldirektoru Edgaru Kotu un pārrunāt izveidojušos situāciju un kā to vislabāk atrisināt. «Ceru, ka televīzija abām māksliniecēm piedāvās morālo gandarījumu. Tas varētu būt jebkāds -

nauda, ētera laiks vai LTV informatīvais atbalsts Samantas un Elizabetes nākamajiem projektiem,»

skaidroja producents, norādot - ne vienmēr kā kompensācija par kādu nodarījumu nepieciešama nauda.

Elizabete Zagorska
Elizabete Zagorska Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Viņš arī atgādināja Ventspils teātra namā «Jūras vārti» notikušos incidentus: Elizabetei Zagorskai viņas priekšnesuma laikā aizliedza izmantot uguns šovu (to pašu, ko bija atbalstījusi mākslinieciskā padome), tālab dažu dienu laikā dziedātājai bija jārada pilnīgi jauns šovs, savukārt pasākuma vadītājs Valters Frīdenbergs mazliet neveikli pieteica superfināla uzvarētāju, sākotnēji liekot domāt, ka par nacionālās atlases uzvarētāju kļuvusi Samanta Tīna un Dāvids Kalandija. Millers gan apliecināja, ka ar Frīdenbergu šo situāciju pārrunājis un pieņēmis viņa atvainošanos.

Juris Millers
Juris Millers Foto: LETA

«Vispār ir tāda sajūta, ka šogad pasākuma rīkošanā klaji pieslēgušies ārējie spēki,» producents ironiski komentē notikušo, Elizabetes Zagorskas nenotikušā ugunsšova sakarā atgādinot, ka pirms kāda laika «Jūras vārtos» ar izrādi «Sapnis par Brodveju» viesojies Latvijas Nacionālais teātris.

«Vairāki aktieri pēc tam man apliecināja, ka šajā izrādē izmantotā atklātā uguns būtībā ir tikpat droša vai arī bīstama kā tā, ko gribējām izmantot Elizabetes šovā.

Tālab man gribētos apgalvot, ka dažu norišu ziņā šis Eirovīzijas gads ir visinteresantākais.»

Sarunas noslēgumā Millers atzina, ka cer ar LTV ģenerāldirektoru vienoties un visas problēmas atrisināt pārrunu ceļā, taču neslēpa, ka esot gatavs iet arī juridisko ceļu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu