"Arēnā Rīga" Karaliskā improvizācijas teātra izrāde (9)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

31.martā "Arēnā Rīga" notika Karaliskā improvizācijas teātra izrāde, kurā piedalījās arī Latvijā pazīstamas personības.

Profesionālo improvizatoru kvartetu - Jāni Skuteli, Andri Rupo, Vari Klausītāju un Ģirtu Runātāju - izrādē papildinās jauns dalībnieks, jo kā īpašais viesis Karaliskā improvizācijas teātra sastāvā uzstāsies "Latvijas Eirovīzijas nacionālās atlases 2009" laureāts dziedātājs Intars Busulis.

Šī izrāde būs Busuļa debija kā improvizācijas teātra aktierim, kurā viņš pilnībā nodosies nevis mūzikai, bet improvizācijas mākslai, piedaloties īpaši viņam sagatavotās etīdēs. Karaliskais improvizācijas teātris pārstāv teātra žanru, kurā netiek izmantots iepriekš sagatavots scenārijs, iestudēti dialogi un nekas tāds, ko ierasti sagaidām no klasiskas teātra izrādes. Improvizāciju veido vairāki īsi skeči, kur katrā epizodē pēc skatītāju rosinātām idejām tiek izspēlēts īss un dzīvespriecīgs notikums. Svarīga loma izrādē ir aktīvai skatītāju līdzdalībai, kur ikviens klātesošais var ietekmēt un virzīt izrādes gaitu.

Izrādē un improvizācijas veidošanā ir aicināti piedalīties arī Kārlis Lācis, Evelīna Kovaļevska un Juris Šteinbergs, Gustavo, Egons Reiters, Baiba Sipeniece-Gavare un Valters Krauze, Jana Kalniņa, Sindija Vilde, Lauris Lizbovskis, Jana Duļevska, Rodrigo Laviņš un citas spožas Latvijas personības.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu