Eirovīzijas veidotāji atvainojas Samantai Tīnai

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Eirovīzijas nacionālās atlases veidotāji atvainojušies dziedātājai Samantai Tīnai par uzvarētāja paziņošanas veidu, jo konkursa vadītāja teiktais liecināja, ka uzvarējusi viņa, lai gan tā nebija. Sestdienas vakarā, kad noskaidrojās, kas Latviju pārstāvēs starptautiskajā Eirovīzijā, Samanta Tīna un Dāvids Kalandija bija vieni no trim superfinālistiem. Uzvarētāja paziņošanas brīdī vadītājs Valters Frīdenbergs nosauca viņas vārdu, bet pēc tam piebilda, ka viņa nav uzvarētāja. Interneta portālos šāds vadītāja izgājiens izraisīja asu nosodījumu.

Eirovīzijas projekta producents Aigars Dinsbergs sacīja, ka Frīdenbergs kļūdījies un tas nav bijis joks. Latvijas Televīzijas pārstāvji par to dziedātājai atvainojušies.

«Oficiālas pretenzijas no dziedātājas nav saņemtas, bet tīri cilvēciski es saprotu, kā viņa jutās.

Valters personīgi pats ir atvainojies izpildītājiem,

arī Latvijas Televīzijas pārstāvji ir atvainojušies, labi saprotot, ko šādā momentā tas nozīmē. Bet tas nebija joks, tā bija Valtera neuzmanība, kurš ar acīm pārlēca pāri vienai rindiņai, un viņš nosauca par uzvarētāju otrās vietas ieguvēju. Tā viņš izgāja no situācijas,» paskaidroja Dinsbergs.

Taču viņš nevarēja komentēt, kā šāda kļūdīšanās atstās iespaidu uz Frīdenberga karjeru Eirovīzijas projektā.

Jau ziņots, ka Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas maijā notiks Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku, pārstāvēs dziedātāja Anmary ar kompozīciju «Beautiful Song». Superfinālā par ceļazīmi uz Eirovīziju cīnījās arī duets Samanta Tīna un Dāvids Kalandija ar dziesmu «I Want You Back», kā arī «Mad Show Boys» ar dziesmu «Music Thief».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu