«OKartes skatuvē» - skaistākās dziesmas latviešu valodā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šovakar, 17.februārī, muzikālā šova «OKartes skatuve» lielajā koncertā dzirdēsim dziesmas, kas vienojušas mūsu tautu un liks atcerēties, cik daudz spēka un enerģijas sniedz skaistākās dziesmas latviešu valodā, informē LNT pārstāve Inguna Sermole.

«OKartes skatuves» jaunie mūziķi koncertā izpildīs gan sen pazīstamas, gan pēdējos gados iemīlētas dziesmas, kas dažādos laikos bijušas mīļas latviešiem visā pasaulē.

Koncertu atklās viens no skatītāju pēdējo nedēļu favorītiem - dziedošais ugunsdzēsējs Jānis Buķelis ar «Līvu» skaņdarbu «Zābaku dziesma». Īpaši atbildīgs koncerts būs Lingitai Linai Bopulu, kura uzņēmusies dziedāt atmodas himnu - Ievas Akurāteres izpildīto lūgšanu «Manai tautai». Kristaps Pujāts kā īsts liepājnieks visus priecēs ar patriotisko dziesmu «Liedagā», bet jaunākais «OKartes skatuves» dalībnieks Toms Bokums, kurš šovā ienāca tikai pirms nedēļas, uz lielā koncerta skatuves debitēs ar «Līvu» dziesmu «Vairogs».

Latvisko dziesmu koncertā skanēs arī viens pirmatskaņojums - pēdējo divu nedēļu uzvarētāja Antra Stafecka dziedās «Maldugunis dzēšot», kurai viņa rakstījusi mūziku, bet viņas mamma Ilze Mūrniece – vārdus.

Aicinot uz piektdienas koncertu, dalībnieki arī skatītājus rosina ieklausīties, cik skaistas ir dziesmas latviešu valodā, un atcerēties, cik īpašas daudzas no tām ir Latvijas vēsturei.

Koncertu kopā ar žūrijas priekšsēdētāju šova repertuāra direktoru Guntaru Raču vērtēs šarmantā un stingrā dziedātāja, šova vokālā pedagoģe Ieva Kerēvica un daudzu populāru dziesmu izpildītājs, kurš aktīvi aizstāv dziedāšanu latviešu valodā, - Kārlis Būmeisters jeb Kaža.

Pēc koncerta «OKartes skatuves» dalībnieki kopā ar saviem radiem un draugiem atpūtīsies izklaides Kanāla 2 bārā, Elijas ielā 17.

Koncertu tiešraidē varēs vērot LNT un izklaides Kanālā 2 pulksten 20.40, bet ballīti, kas norisināsies pēc koncerta, tiešraidē rādīs Kanāls 2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu