"Tievēšanas maratonu" atklās vairāk nekā 170 dalībnieku no visas Latvijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jau piektdien, 20.martā, tiks dots starts labdarības pasākumam "Tievēšanas maratons", kurā vairāk nekā 170 entuziastu no visas Latvijas, kopīgi tievējot, savus zaudētos kilogramus un centimetrus konvertēs latos ziedošanai bērnu veselībai un medicīniskai palīdzībai. Labdarības pasākumu organizē interneta mājas lapas www.noslepums.com veidotāji.

Dalībnieki apņēmušies 42 dienu laikā - no 20. marta līdz 30.aprīlim - kopīgiem spēkiem sasniegt savu mērķi - ar gandarījumu sagaidīt vasaru, veselīgi atbrīvojoties no liekajiem kilogramiem, un tos naudas izteiksmē ziedojot diviem ziedot.lv fondiem "Mīļā auklīte" un "Mazo sirsniņu cerības". Visu maratona laiku dalībniekus bez maksas konsultēs uztura speciāliste Kristīne Ciematniece.

Atraktīvākos un cītīgākos labdarības maratona dalībniekus 9.maijā apbalvos svinīgā noslēguma ceremonijā, kas notiks klubā-restorānā "16. korpuss". Apbalvošanas ceremoniju vadīs Latvijas princese Katrīna Puriņa, suminot uzvarētājus vairāk nekā 15 dažādās ļoti rosinošās nominācijās (piemēram, smaidīgākais, enerģiskākais, pozitīvākais, oriģinālākais u.c. maratona dalībnieks), kā arī pasniegs ziedojuma čekus ziedot.lv pārstāvjiem. Par iesaistīšanos projektā Katrīna saka: "Pasākums ir loti jauks, jo man tas saistās ar gavēņa laiku, kad cilvēks mēģina atbrīvoties no visa liekā gan garīgi, gan fiziski. Priecājos, ka šis projekts piesaistīts ziedot.lv un atbalsta tieši šos abus ziedojuma fondus, jo, palīdzot sev, tu palīdzi arī citiem."

"Labdarības "Tievēšanas maratons" nav sacensības. Tāpēc uzvarētājus nenoteiksim pēc "visvairāk" principa, bet gan vērtējot pašu tievēšanas procesu," skaidro mājas lapas www.noslepums.com dibinātāja un pasākuma idejas autore Eva Savele–Gavare. "Šogad labdarībā jeb ziedojumu fondu papildināšanā aicinām iesaistīties arī pašus tievētājus. Idejai jau šobrīd piekritusi lielākā daļa maratona dalībnieku."

Šova "XXL" un šobrīd arī maratona dalībniece Karīna Lukša atklāj: "Esmu ļoti laimīga, ka man atkal kāds palīdzēs pieveikt liekos kilogramus, kā arī es varēšu palīdzēt citiem maratona dalībniekiem. Tāpēc gribu pateikt lielu paldies cilvēkiem, kas dod mums iespēju piedalīties labdarības "Tievēšanas maratonā", sniedzot tik ļoti nepieciešamo atbalstu."

Arī 9.Saeimas deputāte Ingrīda Circene atzina: "Uz labdarības tievēšanas pasākumu raugos ļoti pozitīvi. Pati pirms daudziem gadiem ieviesu Svara vērotāju kustību Kurzemē, lai uzlabotu iedzīvotāju veselību."

Maratona norisei interesenti varēs sekot līdzi mājas lapā www.noslēpums.com, kurā būs izveidotas īpaši šim pasākumam paredzētas sadaļas. Tajās varēs iepazīties ar katra dalībnieka portfolio un dienasgrāmatu, kurā ik nedēļu dalībnieki dalīsies savās emocijās, pārdzīvojumos un sasniegumos.

Šo labdarības pasākumu E. Savele-Gavare organizē jau otro pavasari. Maratona devīze "Ziedo to, kas tev ir lieks" raksturo vienu no pasākuma mērķiem - palīdzēt bērniņiem, kuriem nepieciešama steidzama ārstēšana (Mazo sirsniņu cerības), un palīdzēt ilgstoši slimu bērniņu vecākiem (Mīļā auklīte). Tāpat pasākums mudina iedzīvotājus atbrīvoties no liekā svara un dzīvot, ejot pa veselīgas pārtikas un fizisko aktivitāšu ceļu.

Pērn www.noslepums.com organizētajā 42 dienu garajā "Tievēšanas maratonā" piedalījās 106 dalībnieki, kuru tievēšanas rezultāti, pateicoties diviem uzņēmumiem, kuri atbalstīja maratonu, veidoja 1589,20 Ls, kas tika ziedoti minētajiem ziedot.lv ziedojuma fondiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu