Šovs «Pelnrušķīte» - LNT no 11.februāra

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gaidāmā LNT šova «Pelnrušķīte» 12 dalībnieces pēc vairākām atlases kārtām ir noskaidrotas, un šova filmēšana rit pilnā sparā! Dalībniecēm vajadzēs sevi pierādīt visdažādākajos uzdevumos, lai izpelnītos ekspertu atzinību. Kā meitenēm veiksies cīņā par uzvaru, skaties jau no 11. februāra ik sestdienu plkst. 20.40 kanālā LNT.

Šovs «Pelnrušķīte» solās būt pārsteigumiem pilns, jo visas 12 dalībnieces ir spilgtas personības un gatavas pieņemt ikvienu šova izaicinājumu! Vēl šobrīd šova filmēšana rit pilnā sparā Liepājas pusē - Piena muižā jeb «Berghof» viesu namā Sieksātē pie Skrundas.

Dalībniecēm šovā būs jāapliecina čaklums mājas un virtuves darbos, jāpierāda erudīcija, atbildot uz jautājumiem, un drosme, piedaloties fizisku aktivitāšu spēlē Skrundas mežā. Viņām būs jāpārsteidz eksperti ar savu talantu, jāpārzina etiķetes smalkumi un balles deju soļi.

Ar katru dalībniecēm sagatavoto uzdevumu skatītājus iepazīstinās dziedātājs un jau pieredzējis šova vadītājs Lauris Reiniks, bet

dalībnieču sniegumu izvērtēs visdažādāko jomu speciālisti un eksperti: aktieris Jānis Āmanis, etiķetes eksperte Aija Strautmane, modes māksliniece Indra Salceviča,

aerobikas pasniedzēja Kristīne Bērziņa, aktieris Edgars Pujāts, fotogrāfs Gatis Rozenfelds un citas sabiedrībā pazīstamas personas.

Šovā «Pelnrušķīte» piedalīsies Ivita Beķere, Ieva Biteniece, Anete Janko, Daiga Pirogova, Alise Grišina, Santa Loseva, Ramona Zaļmeža-Grīnvalde, Kristīne Teilāne, Krista Kinca, Laura Kirijenko, Inese Kokareviča un Kristīne Lepnāne.

Lai gan meitenēm ir visdažādākās intereses un ikdienā viņas darbojas dažādās jomās, tomēr šovā ieradušās ar kopīgu mērķi - izdzīvot savu Pelnrušķītes stāstu ar laimīgām beigām un iegūt kroni un bagātību.

Kā šova dalībniecēm veiksies, skaties jau no 11. februāra sestdienās plkst. 20.40 kanālā LNT.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu