Pēc septiņiem gadiem atgriežas trio «Saint Etienne»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu elektroniskās deju mūzikas trio «Saint Etienne» laidis klajā jaunu singlu «Tonight», kas ir pirmais grupas oriģinālmateriāls kopš 2005.gada albuma «Tales From Turnpike House».

Grupa, kas pēdējos gados pārizdevusi savus agrīnos ierakstus, šā gada maijā gatavojas atgriezties pie klausītājiem ar jaunām dziesmām un albumu «Words and Music by Saint Etienne».

Grupas Facebook lapa

Jaunais singls «Tonight» tiks laists klajā 5.martā, taču jau tagad tas klausāms mūzikas straumēšanas vietnē «SoundCloud».

Dziesmu producējis Tims Pauels (Tim Powell), kas strādājis ar tādām grupām kā «Sugababes» un «Pet Shop Boys». Miksējis Richard X (M.I.A., Kelis, Annie).

«Dziesma apraksta sajūtas, kas pārņem, dodoties uz kādu mīļas grupas koncertu,» komentē viens no trio dalībniekiem Bobs Stenlijs (Bob Stanley), kas savulaik bijis mūzikas žurnālists un laiku pa laikam turpina publicēt savus rakstus mūzikas portālā «Pitchfork.com».

«Saint Etienne»
«Saint Etienne» Foto: Publicitātes foto

Atgādinām, ka grupas pamatā ir divi vīri - minētais Bobs Stenlijs (Bob Stanley) un Pīts Vigss (Pete Wiggs), kas darbojies ierakstu izdevniecībās, kā arī šarmantā blondīne Sāra Kreknela (Sarah Cracknell).

1990. gadu sākumā un vidū trio guva ievērojamus panākumus ne tikai dzimtajā Lielbritānijā, bet arī Eiropā, apvienojot savā mūzikā kaut ko no 1960. gadu popmūzikas un 1990. gadu elektroniskās skatuves tendencēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu