Lieckalniņa atgriezīšoties TV ekrānos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Hokeja zvaigzne Sandis Ozoliņš un viņa mīļotā sieviete - bijusī TV dīva Anna Lieckalniņa - pārcēlušies uz dārgu dzīvokli Rīgas centrā, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve». Lieckalniņa žurnālam arī atklājusi, ka jau šovasar plāno atgriezties TV. «To televīzijas cilvēku nemaz nav tik daudz, tādēļ viss ir iespējams,» viņa paudusi.

«Pasaule šobrīd griežas tik ātri, ka dažreiz mēs nezinām, kas būs rīt. Tāpēc to, kas notiks pēc mēneša, prognozēt ir vēl daudz grūtāk,» sarunā ar žurnālu «PDz» atzīst Anna Lieckalniņa, kurai jaunais gads iesācies ne tikai ar dzīvesvietas maiņu, bet arī ar apņemšanos jau šovasar atgriezties televīzijas ekrānos.

«Tā jau nav, ka man nebūtu nekādas komunikācijas ar televīzijas cilvēkiem - tā, protams, ir. Taču šobrīd nākotnes plānus vēl negribu publiskot,» norāda Lieckalniņa, kurai ir bakalaura grāds biznesā un maģistra grāds psiholoģijā.

Savukārt «PDz» rīcībā ir informācija, ka,

iespējams, jau šogad Annu skatītāji varēs redzēt kādā no TV3 raidījumiem.

«Var jau būt, ka tieši tā tas arī būs. Dzīvosim, redzēsim. Laiks visu parādīs. To televīzijas cilvēku jau nav nemaz tik daudz, tādēļ viss ir iespējams,» teic pati Lieckalniņa.

Atgādināsim, ka savulaik viņa bija redzama ekrānos, vadot raidījumu «Tautas balss», muzikālo šovu «Cīņas klubs», šovu «Zvaigžņu lietus» un Latvijas mūzikas kanāla «Top 10». Pirms trim gadiem Lieckalnina šovbiznesu pameta, norādot, ka televīzijas raidījumus vairs nevēlas vadīt un labprāt sevi realizētu kādā citā jomā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu