«Karsto laika ziņu» vadītājas nevar sastrādāties

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

Pagājušā gada nogalē beidzās TV6 projekts «Karstās laika ziņas», un tā vadītājas Zani Kalinku, Irēnu Jankovsku un Lauru Pauliņu skatītāji, šķiet, vairs neredzēs. Iemesls ir gauži triviāls - meitenes nespēja sastrādāties, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Kāds TV6 aizkadra cilvēks, kurš vēlējies palikt anonīms, žurnālam «PDz» atklājis, ka domstarpības radušās Lauras dēļ. «Meitene bija bez pieredzes, savas negatīvās emocijas nesa līdzi uz darbu. Bieži piedzīvojām situācijas, kad viņa dusmas izgāza uz pārējiem komandas locekļiem. Lauras rakstura dēļ cieta arī Zane un Irēna, un tas atstāja iespaidu gan uz radošās komandas darbu, gan meiteņu savstarpējām attiecībām.»

Uz jautājumu, ar ko nodarbosies turpmāk, meitenes žurnālam stāsta, ka plāni esot dažādi. «Līdz šim esmu bijusi saistīta ar menedžmentu un mazā biznesa attīstīšanu, lai arī studēju psiholoģiju. Ir daudz dažādu radošu un arī biznesa ideju, kurām nogaidu īsto laiku un noskaņojumu. Šķiet, tas laiks tuvojas... Tikai jāizlemj, ar ko sākt,» atzīst Irēna.

Zane «PDz» atklājusi, ka dzīve atgriezīšoties ierastajās sliedēs un viņa atkal kļūšot par pilnas slodzes māmiņu savām meitām Aleksai un Endijai. Savukārt Laura turpināšot strādāt kādā privātā uzņēmumā.

Meitenes nenoliedz, ka pazīstamība ietekmējusi viņu dzīvi. «Nevaru noliegt, ka to jūtu. Sākot ar sačukstēšanos un beidzot ar skaļiem tekstiem - re, «Karstās ziņas»! Arī vīram reizēm tiek pa kādam dzēlienam. Gadās, ka viņu kāds nosauc par Karstās ziņas vīru. Draudzības piedāvājumus portālos un vēstules internetā nekomentēšu, protams, tādas ir, un ar to jātiek galā,» saka Zane.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu