Balvos notiks jauno rokgrupu konkurss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2009. gada 20. februārī Balvu pilsētas Kultūras un Atpūtas centrā tiek organizēts jauno rokgrupu konkurss "Mediators 2009".

Konkursa mērķis - veicināt Balvu un tuvāko apkārtnes rajonu jauno rokgrupu darbību. Konkursā plānota uzstāšanās 10 grupām, kurām atlase notiks pēc iesūtītajiem "demo" materiāliem. Piedalīšanās konkursā ir iespēja uzstāties, vienlaicīgi parādot sevi publikai, mūzikas biznesa pārstāvjiem, kā arī dažādu pasākumu organizatoriem. Veidojot balvu fondu, kā svarīgākais tiek ņemts vērā princips – lai, piedaloties konkursā, grupas varētu iegūt reālas, savas muzikālās darbības veicinošas balvas - uzstāšanās iespējas dažādos pasākumos (mūzikas festivāls "Osvalds", motociklu kluba "Spieķi vējā" organizētajā pasākumā "Motociklu vasara 5"), izveidot ierakstu profesionālā skaņu ierakstu studijā, izmantot atlaides, iegādājoties mūzikas instrumentus, utt.

Šāds konkurss Balvos notiks pirmo reizi, tāpēc, jādomā, tas varētu kļūt par šīs pilsētas spilgtāko gada sākuma muzikālo notikumu. To kuplinās arī viesi – grupa Superhuman, starplaikos klasisko un progresīvo rokmūziku piedāvās Dj Edžus.

Apmeklētāju labsajūtai darbosies kafejnīca, tiks piedāvāts kvalitatīvs tehniskais risinājums pasākuma apskaņošanai un apgaismošanai, iespēja izvēlēties savu favorītu, nosakot skatītāju balvu, kā arī demokrātiskas ieejas biļešu cenas.

Ar konkursa nolikumu var iepazīties www.balvi.lv Sīkāka informācija - mob. 29121477 vai maris@diogens.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu