Putina degvīns pārspēj savu Kremļa konkurentu (19)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: putinka.ru

Degvīns, kas nosaukts Krievijas prezidenta Dmitrija Medvedeva vārdā, cīnās ar populāro "Putinku", kura nosaukumu iedvesmojis prezidenta darbaudzinātājs premjerministrs Vladimirs Putins, ceturtdien raksta biznesa avīze "Vedomosti".

Degvīns "Medvedeff" parādījās veikalu plauktos pagājušajā mēnesī, taču popularitātes ziņā nav panācis "Putinku", kas parādījās drīz pēc Putina stāšanās prezidenta amatā un tagad veido 4,4% Krievijas degvīna tirgus, raksta "Vedomosti".

"Atšķirībā no "Putinkas" degvīns "Medvedeff'' skan mazliet nekrieviski, nepopulāri, tam nav tādas pašas pieskaņas," teica mārketinga speciālists Aleksandrs Jerjomenko, ar to domājot nosaukuma franciski skanošo galotni "-eff".

Putins joprojām ir daudz populārāks par Medvedevu, kurš nāca pie varas tikai pagājušā gada maijā pēc astoņiem Putina prezidentūras gadiem un kuru uzskata par daiļrunīgu un profesionālu salīdzinājumā ar Putina agresīvi vīrišķīgo vadības stilu.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu