Mežaparkā brīvdienās notiks zaļais tirdziņš (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mežaparkā 17.janvārī no plkst.10 līdz 14 notiks zemnieku zaļais tirdziņš, informēja pašvaldības aģentūras "Mežaparks" kultūras projektu vadītāja Iveta Ārgale.

Tirdziņā varēs iegādāties Latvijas zemnieku bioloģiski audzētus un sertificētus produktus - dārzeņus, augļus, sieru, pienu, olas, gaļu, tējas, medu, maizi u.c. Tie ir dabiski iegūti, bez ķīmiski sintezētiem augu barošanas un aizsardzības līdzekļiem, bez augšanas stimulatoriem, bez pārtikas uzlabotājiem un citām mākslīgām piedevām.

Zaļā tirdziņa apmeklētājiem būs iespēja turpat nobaudīt restorāna "Vincents" gatavotos ēdienus, norādīja Ārgale.

Plānots, ka zemnieku tirdziņš Mežaparkā darbosies katra mēneša trešajā sestdienā. Zemnieku tirdziņu organizē pašvaldības aģentūra "Mežaparks" sadarbībā ar kustību "Slow Food". Nākamie zemnieku tirdziņi Mežaparkā plānoti 21.februārī, 21.martā un 18.aprīlī.

Mežaparka attīstības stratēģija paredz aktīvās atpūtas vietu izveidošanu slēpošanai, veloaktivitātēm, skrituļslidošanai un atpūtai pie un uz ūdens. Jau ir ierīkotas 20 speciālas pikniku vietas, ierīkotas divas velotrases, bērnu rotaļu laukums, atjaunoti ziedu apstādījumi un veikti citi parka labiekārtošanas darbi.

Nākotnē paredzēts no jauna izveidot mūsdienīgas ēdināšanas pakalpojumu vietas un lokālo transporta tīklu. Mežaparka teritorijā tiks organizēti dažādi kultūras un masu pasākumi, kā arī tiks piedāvāts izmantot teritoriju dažādu privātu un korporatīvu pasākumu organizēšanai.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu