Izdota Viļa Lācīša jaunā grāmata «Pamodināt Lāčplēsi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Mansards» laidis klajā populārā romāna «Stroika ar skatu uz Londonu» autora Viļa Lācīša otro grāmatu «Pamodināt Lāčplēsi», informē apgādā.

Lācītis, celtnieks no Rīgas, latviešu literatūrā ienāca ar grāmatu «Stroika ar skatu uz Londonu», kura atzīta par visvairāk lasīto latviešu autora romānu 2010.gadā un saņēmusi vairākas balvas - Ventspils bibliotēkas simpātiju balvu, kā arī portāla «Delfi» lasītāju un grāmatnīcas «Jānis Roze» speciālbalvu.

«Stroika ar skatu uz Londonu» bija Literatūras gada balvas fināliste debijas nominācijā. Izdevniecība «Apostrofs» tikko izdevusi šo romānu klausāmgrāmatas formātā Jaunā Rīgas teātra aktiera Viļa Daudziņa lasījumā.

«Pamodināt Lāčplēsi» ir viņa jaunākais sacerējums. Arī šīs grāmatas darbība risinās Anglijā.

Grāmatas māksliniece ir Ilva Kalnbērza.

«Ja kāds teiktu, ka Austrumu Londonai piemīt šarms, viņu laikam uzskatītu par vājprātīgu. Izpētot uzmanīgāk Londonas kartes austrumu kvadrātu, tanī nav nekā daudz tūristiem. Austrumu Londona ir netīra, tur ir bīstami staigāt pa vakariem vienatnē, tā smaržo pēc halal gan jēlā, gan kebabu izpausmē, toties fish and chips maksā vidēji par kādu mārciņu lētāk nekā citās pilsētas daļās. To sedz mazu kebabu ēstuvju un lētu tirdziņu tīkls, un zemes un māju cenas ir jūtami zemākas nekā pārējos pilsētas rajonos. Tieši tāpēc tur dzīvo visvairāk iebraucēju kā jebkur citur pilsētā,» teikts grāmatas anotācijā.

«Pamodināt Lāčplēsi»
«Pamodināt Lāčplēsi» Foto: publicitātes

(fragments no «Pamodināt Lāčplēsi»)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu