Mis un Misters Latvija 2006 (44)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālā skaistumkonkursa Mis un Misters Latvija 2006 kronēšanas ceremonija ir klusi noslēgusies.

Pašā pievakarē Melngalvju namā Latvijas visskaistākās meitenes kronis tika dobelniecei Inai Avlasēvičai (19), bet par visskaistāko mūsu valsts puisi atzīts daugavpilietis Arturs Mihailovs (24). Ina studē LU Psiholoģijas un vadības fakultātē un strādā SIA Forburga, bet Arturs (186 cm) absolvējis LU kā veselības mācības un sporta pedagogs, tagad studē transporta un biznesa loģistiku Transporta un sakaru institūtā.

Par Vice Mis Latvija 2006 kļuva Agnese Tutina (20), titulu Vice Misters Latvija 2006 ieguva Andrejs Abrickis (19). Agnese (176 cm) ir no Rēzeknes, studē Eiropas ekonomiku un biznesu Rīgas Stradiņa universitātē. Andrejs (190 cm) ir no Talsiem, studē RTU elektroniku un telekomunikācijas.

Mis Foto Latvija 2006 tituls piešķirts Signei Ruicēnai (20), bet Misters Foto Latvija 2006 – Aleksejam Kozlovam (21). Signe (177 cm) ir rīdziniece, studē Klaipēdas universitātes Aktiermākslas un režijas fakultātē. Aleksejs (184 cm) ir ventspilnieks, mācās Ventspils koledžā par programmētāju un strādā par administratoru Mr.Cap.

Atlase uz konkursu Mis & Misters Rīga 2007 notika svētdien 18.februārī sporta kompleksā Arkādija.

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu