“Berimora kino” ietvaros bērni atkal mācīsies taisīt multenes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šogad jau trešo reizi Ziemeļu Pavasara pasākumu programmā iekļautā bērnu filmu festivāla “Berimora kino” ietvaros Rīgas Kongresu namā no 20. līdz 24. martam notiks Animācijas darbnīca bērniem, kurā ap 60 bērnu vecumā no 9 līdz 12 gadiem tiks dota iespēja taisīt multenes – zīmēt, līmēt, griezt, montēt, apskaņot un galu galā redzēt, kā katra paša pūliņi pārtop vienotā kolektīvā kopdarbā – animācijas filmiņā, ko kopīgi varēs noskatīties “Berimora kino” noslēguma dienā 26. martā.

Šoreiz bērni strādās divu pieredzējušu dāņu pasniedzēju – Annemette Karpen un Daniel Møler vadībā, kuri Rīgā ieradīsies ar Dānijas Kultūras institūta Rīgā atbalstu. Abi pasniedzēji jau ilgus gadus darbojas animācijas jomā.

Annemette Karpen ir projektu vadītāja Animācijas mājā (The Animation House) Kopenhāgenā, kuras paspārnē darbojas arī mobilā bērnu animācijas darbnīca ANIMA, kuras ietvaros tapušas ap 800 bērnu veidotas multenes. Daniel Møler ir animators un Annemette Karpen asistents.

Darbnīcā bērni darbosies 12 cilvēku grupās. Katra grupa ar pasniedzējiem strādās vienu dienu. Dalība animācijas darbnīcā ir bez maksas.

22. martā Rīgas Kongresu namā plkst. 16.00 notiks seminārs skolu un interešu pulciņu skolotājiem, kurā animācijas darbnīcas pasniedzēji Annemette Karpen un Daniel Møler dalīsies savā pieredzē par animācijas tehniku lietošanu skolu programmās. Pieteikšanās un plašāka informācija par semināru - anna@arsenals.lv, tel. 7221620.

KONKURSS!!!!

Vēl līdz 12. martam ir iespējams pieteikties dalībai Animācijas darbnīcā.

Ja tu esi zinātkārs, pacietīgs, vecumā no 9 līdz 12 gadiem un tev patīk zīmēt, līmēt, griezt vai veidot no plastilīna, piedalies Animācijas darbnīcas konkursā un kļūsti par vienu no “Berimora kino” bērnu animācijas dalībniekiem. Tātad konkursa uzdevums ir šāds: līdz 12. martam (pasta zīmogs) atsūti mums ilustrāciju savai mīļākajai lietai vai dzīvai būtnei. Tu vari gan griezt, gan līmēt, gan krāsot vai veidot mozaīkas. Galvenais, lai būtu interesanti. Ļoti gaidīsim Tavu vēstuli, kurā būs arī norādīts, kā Tev var piezvanīt.

Adrese: Animācijas darbnīcai “Berimora kino” Mārstaļu 14, Rīga, LV-1050 tel. 7221620

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu