Pasniegtas ''Latvijas modes un stila balvas'' (26)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien viesnīcā "Reval Hotel Latvija" notika ''Latvijas modes un stila balvas 2006'' pasniegšanas ceremonija. Kas ir "stilīgākie" vietējie?

Apbalvošanas ceremoniju vadīja "MTV Latvija" dīdžejs Miks Ozoliņš un TV3 raidījuma "Stils bez tabu" vadītāja Gundega Skudriņa.

Jau ziņots, ka nominācijā "Stilīgākais aktieris" izvirzīti Andris Bulis, Regnārs Vaivars, Lauris Dzelzītis un Kaspars Zvīgulis, bet nominācijā "Stilīgākā aktrise" - Regīna Razuma, Agnese Zeltiņa, Anna Šteina un Santa Didžus.

Nominācijā "Stilīgākā mūzikas izpildītāja" konkurēs dziedātājas "Ladybird", "Amber" un Linda Leen, savukārt nominācijā "Stilīgākais mūzikas izpildītājs" - dziedātāji Renārs Kaupers, Kaspars Roga un Ozols.

Nominācijā "Stilīgākā TV dīva" iekļautas Agnese Vārpiņa, Maija Silova un Gundega Skudriņa, bet nominācijā "Gada stilīgākais žurnāla vāks" iekļauti žurnāli "Santa", "Pastaiga" un "Lilit".

Nominācijā "Labākās stila lapas" iekļuvuši žurnāli "Podium Art", "Pastaiga.RU" un "Lilit", bet nominācijā "Gada topmodele" - Madara Mālmane, Margrieta Baštika un Anna Cīne, vīriešu nominācijā "Gada topmodelis" - Mikus Lasmanis, Toms Birkavs un Guntārs Asmanis.

Savukārt nominācijā "Gada modes mākslinieks/māksliniece" iekļuvuši Žanete Auziņa, Mare un Rols, kā arī Atis Artemjevs, bet Anita Altmane, Keta Gūtmane un Artis Štamgūts nominēti titulam "Gada debija modes jomā".

Nominācijā "Stilīgākā muzikālā grupa" nosauktas grupas "Prāta vētra", "Melo M" un "Regīna", bet nominācijā "Modes veikals ar interesantāko koncepciju" iekļauti veikali "Garāža", "Carre" un galerija "Putti".

Šajā gadā nākušas klāt divas nominācijas - "Stilīgākais sportists" un "Stilīgākā sportiste", kurām izvirzīti Māris Verpakovskis, Viktors Sčerbatihs, Mārtiņš Rubenis, kā arī Jeļena Prokopčuka, Madara Līduma un Ieva Kubliņa.

Baltijas Modes federācija jau otro reizi organizē ikgadēju pasākumu "Latvijas stila un modes balvas", kura mērķis ir katru gadu apbalvot labākos no labākajiem modes jomā, kā arī kino un šova biznesa pārstāvjus, kas iet kopsolī ar modi.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu