Berimors meklē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īsus, garus, rudus, blondus, tumšmatainus, tievus, kā arī ne tik tievus, ar vasaras raibumiem un bez, bet pavisam noteikti 8 – 13 gadus vecus zēnus un meitenes, kuri jau sākuši domāt par nākamajām skolēnu brīvdienām, īpaša uzdevuma – Berimora žūrijas – pienākumu veikšanai bērnu kinofestivāla "Berimora kino" laikā.

Tātad!

Pasākums - bērnu filmu festivāls "Berimora kino", kas pavisam noteikti notiks no 18. līdz 26. martam Rīgā, Kongresu nama Mazajā zālē.

Pamatuzdevums – spēt noskatīties 9 filmas 9 dienu laikā un lemt par žūrijas balvas piešķiršanu. Protams, dalība "Berimora kino" noslēguma ceremonijā. Papilduzdevumi – sava viedokļa izteikšana, domu apmaiņa un dažādu ideju apspriešana. Preses konferenču apmeklēšana un intervijas radio un TV.

Ko darīt? - Līdz 1. martam atsūti aprakstu, kāpēc Berimors priecāsies Tevi redzēt žūrijā? Ja vēlies, vari klāt tam arī zīmēt un līmēt.

Sūti:

Starptautiskais kino centrs Berimora kino Mārstaļu 14 Rīga LV 1050

vai arī uz e-pastu: arsenals@arsenals.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu