Raidījums "Degpunktā" pasniegs balvas "Gada varonis 2006"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

1.februārī, svinot LNT raidījuma "Degpunktā" gada jubileju, raidījuma varoņiem, kas riskējuši ar savu dzīvību, glābjot citus, pasniegs balvas "Gada varonis 2006".

"Degpunktā" veidotāju mērķis ir sabiedrībai darīt zināmus labākos un nesavtīgākos operatīvo dienestu darbiniekus un cilvēkus, kuru rīcība ir izglābusi kādam dzīvību, kā arī aicināt visus ikdienā būt drosmīgiem un palīdzēt grūtībās nonākušiem cilvēkiem.

"Gada laikā, veidojot raidījuma sižetus, esam satikuši daudzus nesavtīgus un varonīgus cilvēkus. Tie ir ne tikai operatīvo dienestu cilvēki, kuru darba pienākumos ietilpst palīdzēt un glābt grūtībās nonākušos, bet arī nejauši garāmgājēji. Viņi ir mūsu varoņi. Un mēs vēlamies, lai arī skatītāji par viņiem uzzina," sacīja Volmārs.

Pasākumu "Gada varonis 2006", kurā tiks apbalvoti un sumināti pagājušā gada drosmīgākie cilvēki, vadīs raidījuma "Degpunktā" vadītājs Kārlis Seržants, bet pieredzē par piedzīvoto pagājušajā gadā dalīsies raidījuma ziņu reportieri, kuri paši kļuvuši par šo notikumu aculieciniekiem un dalībniekiem.

Par pasākuma "Gada varonis 2006" simbolu izvēlēta bezdelīga, kas sevī iemieso pašaizliedzību, tiekšanos pēc labā un cēlā, vienlaikus arī ātru reakciju un izlēmīgu rīcību atbildīgos dzīves brīžos, stāstīja Volmārs.

Pasākumu LNT ēterā varēs vērot 3. februārī plkst. 21.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu