Zoodārzā tradicionālais Tropu mēnesis

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau ceturto gadu pēc kārtas Rīgas Zooloģiskajā dārzā februārī notiek Tropu mēnesis, kas šogad stāsta par nakts dzīvnieku un abinieku piemērošanos dzīves videi un apstākļiem.

Līdz februāra beigām apmeklētāji aicināti apmeklēt pasākumu "Varde ir abinieks". Šā pasākuma laikā interesenti varēs uzzināt, kā varde dzer un kā tā elpo.

Savukārt sestdienās un svētdienās no plkst. 12 līdz 15 Tropu mājā darbosies zoodārza lektori, aicinot apmeklētājus praktiski darboties izzinot un eksperimentējot.

"Ņemot vērā apmeklētāju lielo interesi par Tropu mājas nakts dzīvnieku ekspozīciju, turpināsies arī pasākumā "Tropu nakts" sāktā nakts dzīvnieku ožas, redzes un taustes īpatnību pētīšana, kā arī šo dzīvnieku apskate sarkanā gaismā," informēja Līdaka.

Tāpat sestdienās plkst. 13 tiks barots zvērudārza vecākais iemītnieks aligators Čabulītis.

Brīvdienu pasākumu laikā darbosies arī auduma apdrukas radošā darbnīca, kurā katrs varēs mēģināt uz auduma uzdrukāt kāda tropu dzīvnieka attēlu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu