Latvijas hokeja zvaigžņu ledus skulptūru izstāde

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Limpo" slidotavā, kas atrodas Daugavas stadiona teritorijā, 10. februārī atklās Latvijas hokeja zvaigžņu ledus skulptūru izstādi.

Izstādē varēs apskatīt Artūra Irbes, Sergeja Žoltoka un Oļega Znaroka ledus skulptūras, kuras speciāli šai izstādei izgatavoja tēlnieki Rinalds un Anrijs Opincāni. Abi mākslinieki ledus skulptūras veido jau gandrīz 10 gadus un guvuši atzinību ledus skulptūru festivālos gan Latvijā, gan ārvalstīs.

Ledus skulptūru izstāde iecerēta kā pārsteigums visiem, kas jūt līdzi Latvijas hokeja izlasei Turīnas olimpiskajās spēlēs un gatavojas pasaules hokeja čempionātam.

"Ideja par ledus skulptūrām mums radās jau rudenī, un šobrīd līdz ar slidotavas darbības sākšanu esam šo ideju realizējuši. Pie ledus skulptūru tematikas izvēles strādāja visa "Daugavas stadiona" radošā komanda, un ideju realizējuši vieni no labākajiem šā mākslas veida pārstāvjiem Latvijā," izstādes ideju komentē "Kultūras un sporta centra "Daugavas stadions"" valdes loceklis Kaspars Timermanis.

Ledus skulptūras būs apskatāmas līdz pat 20.martam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu