Šerila Krova un riteņbraucējs šķiras (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Septiņkārtējais velosacīkšu "Tour de France" uzvarētājs Lenss Ārmstrongs un nedaudz piemirstā dziedātāja Šerila Krova, kas pagājušā gada septembrī saderinājās, nupat paziņoja par attiecību pārtraukšanu.

Tiekoties ar Krovu, Ārmstrongs apgalvoja, ka esot neprātīgi iemīlējies un jūtoties laimīgs pirmo reizi, kopš šķīries no savas ģimenes. Savukārt Krova atzinās, ka tieši Ārmstrongs viņu iedvesmojis radīt jauno albumu "Wildfower", turklāt, sentimentalitātes vadīta, māksliniece sniegusi bezmaksas koncertu riteņbraucēja dzimtajā pilsētā Ostinā.

Šad tad Krova žēlojās par glancētajiem žurnāliem, kas nepārtraukti pareģojuši te īslaicīgas attiecības, te mūžīgu mīlestību.

Tiesa, abu kopīgi izplatītājā preses paziņojumā nekas daudz nav minēts par iemesliem: "Pēc ilgām pārdomām esam nolēmuši šķirties. Mēs mīlam un cienām viens otru un lūdzam jūs cienīt mūsu tiesības uz privāto dzīvi šajā mums tik ļoti grūtajā brīdī."

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu