Flaming Lips paziņo dziesmu sarakstu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu grupa "Flaming Lips" paziņojusi jaunā albuma "At War With the Mystics" dziesmu sarakstu.

"Flaming Lips" ir paziņojuši par dziesmām, kas tiks iekļautas grupas jaunajā albumā "At War With the Mystics", ziņo Billboard.com. Jaunais veikums nāks klajā 4. aprīlī "Warner Bros" ierakstu kompānijas paspārnē. Albumā tiks iekļautas 12 kompozīcijas un pirmais singls būs "The W.A.N.D.". Klausītājiem jaunais singls jau ir pieejams vairākos interneta digitālajos mūzikas veikalos.

Dažas no albuma dziesmām jau grupas faniem ir zināmas. Kā piemēru var minēt filmas "Wedding Crashers" skaņu celiņā atrodamā "Mr. Ambulance Driver".

„Katru reizi to izdzirdot, man šķiet, ka grupas faniem dziesma tiešām patiks. Dziesmas teksts un tajā atrodamās metaforas vēl joprojām mani fascinē,” komentē grupas līderis Veins Koins (Wayne Coyne).

Koins iepriekš izteicies, ka albuma pirmā dziesma "The Yeah Yeah Yeah Song" atgādina grupas MC5 daiļradi, taču, kā viņš paskaidroja, tajā nav runa par ārpasaules problēmām - tā ir par cilvēka iekšējo spēku. Par to, ko klausītājs darītu, ja tam būtu īpašs spēks.

Runājot par jaunās plates kopējo skaņu, Koins piebilda: „Šoreiz mēs mēģinājām paveikt kaut ko no trakā rokenrola, bet ne tāpēc, ka gribējām izklausīties skaļāki nekā iepriekš. Albuma pēdējās dziesmas ir vairāk melodiskas un izteiksmīgas. Dažreiz tomēr troksnis un saspringums ir tas vislabākais.”

Jaunais "At War With the Mystics" būs pieejams kā speciālizdevums ar DVD. Šādā formātā grupa plāno arī pārizdot 1999. gada plati "The Soft Bulletin".

Dziesmu saraksts:

"The Yeah Yeah Yeah Song" "Free Radicals" "The Sound of Failure/It''s Dark...Is it Always This Dark??" "My Cosmic Autumn Rebellion" "Vein of Stars" "The Wizard Turns On..." "It Overtakes Me/The Stars Are So Big, I Am So Small...Do I Stand a Chance?" "Mr. Ambulance Driver" "Haven''t Got a Clue" "The W.A.N.D." "Pompeii Am Gotterdammerung" "Goin'' On"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu