Dailes teātrī rādīs izrādi "P.S. Sprīdītis" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Teātra grupa "United Intimacy" 18. janvārī Dailes teātra Mazajā zālē rādīs izrādi "P.S. Sprīdītis", pavēstīja teātra grupas pārstāvji.

"P.S. Sprīdītis" ir variācija par latviešu bērnu literatūras klasikas – Annas Brigaderes lugas "Sprīdītis" – motīviem. Labi zināmie notikumi skatītājus uzrunā ar improvizācijā un asociācijās balstītu uzvedumu, ko papildina cirka numuri un ēnu teātris. Iestudējumā aktieri dzied, dejo, kā arī paši spēlē mūzikas instrumentus – džambu, vargānu un basģitāru.

Izrādes laikā notiek dažādi brīnumi, piemēram, Sprīdītis nemaz nav sprīdi garš, Lutausis un Velns breiko hiphopa mūzikas pavadījumā.

Izrādes radoša komanda ir režisors Andrejs Jarovojs un māksliniece Ieva Kauliņa, horeogrāfi Kristīne Borodina un Guntis Spridzāns, kā arī teātra grupas "United Intimacy" aktieri Elīna Vāne, Gundars Grasbergs, Ivo martinsons, dejotāja Anna Dubrovska un Edmunda Veizāna deju studijas pasniedzējs Aldis Liepiņš.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu