Kā izskatīsies Kapteinis Amerika? (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Marvel

Studija "Marvel" ir publicējusi skices, kas ļauj noprast, kā aktieris Kriss Evanss (Chris Evans) izskatīsies sarkanzilibaltajā kostīmā un ar zvaigžņoto vairogu rokās, ziņo kinokino.lv

"Kinokino.lv" jau ziņoja par "Marvel" komiksa "Kapteinis Amerika" ("Captain America: The First Avenger") ekranizāciju, arī par galvenā varoņa atlases procesu. Galveno lomu atveidos aktieris Kriss Evanss, kurš ir jau filmējies komiksu ekranizācijā - lentē "Fantastiskais četrinieks".

Neliela atkāpe un atgādinājums par to, kas ir Kapteinis Amerika. Tas ir komiksu varonis, kas radās pagājušā gadsimta 40.gados kā ASV patriotisma iemiesojums un lāga zēns, kas ģērbies ASV karoga krāsās, nēsā zvaigžņotu vairogu un cīnās ar ļaunuma asi (nacistiem un citiem ļaundariem, kas vēlas pakļaut pasauli). Komiksa popularitāte manāmi kritās, kad karš bija beidzies, tomēr "Marvel" turpina komiksu izdot.

Kā jau tas noticis ar citiem populāriem amerikāņu komiksiem, arī "Kapteinis Amerika" piedzīvojis gan multfilmu, gan TV filmu un lielā ekrāna versijas. Tagad kārta pienākusi jaunai filmu sērijai.

Pirmā filma uz ekrāniem iznāks 2011.gada 22.jūlijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu