Atklāj jaunā radio nosaukumu, pievienojas Gustavs Terzens (59)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jaundibinātajai bijušo SWH dīdžeju Māra Žigata, Arta Volfa, Toma Grēviņa un Egona Reitera radiostacijas komandai pievienojies vēl viens dīdžejs Gustavs Terzens. Tāpat atklāts jaunā radio nosaukums. Tas ir - "Radio 101".

Atgādinām, ka pavisam nesen radiostacijas komandai pievienojās arī dīdžejs un televīzijas spēles "Prāta banka" vadītājs Eduards Švāns.

Jaunpienācējs Gustavs Terzens ir gan radio dīdžejs, mūziķis un mūzikas žurnālists, gan raidījuma "Vides fakti" sižetu veidotājs. Kopš 2002. gada viņš bijis Radio SWH Rock ētera personība, bet pirms tam strādājis TV5.

"Ko nozīmē 101? Pirmkārt tās ir idejas. Mums ir simts-un-viena ideja par jaunā radio formātu, tā saturu, izpausmēm, par sadarbību ar klientiem un partneriem. Mums ir simts-un-viens variants, plāns, iespēja. Mums ir simts-un-viena vēlme būt atvērtiem un pēc iespējas tuvāk mūsu klausītājiem. 101 vīzija par to, kā būt dzirdošākiem," teikts jaunā radio mājas lapā.

Lieliskā kārtā šis maģiskais cipars sakrīt ar mūsu jaunā radio frekvenci. Jā, mūs varēs dzirdēt FM 101 viļņos. Tieši tādēļ mēs negribam no šā sulīgā cipara atteikties, jo tas mums izsaka tik daudz!

Revolūcija ir novedusi mūs jaunā radio 101 fāzē, un nu mēs esam pavisam tuvu pirmajai ētera dienai! Seko līdzi mums radio101.lv un uzzini drīzumā mūsu atrašanās vietu, mūsu gaidāmo programmu un atklāšanas datumu! Mēs esam simtu pirmie!

Komentāri (59)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu