"Entourage" veidotāji gatavo jaunu seriālu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

HBO kabeļtelevīzijas seriāla "Entourage" ("Pavadoņi") veidotāji iecerējuši seriālu par jaunu sieviešu draudzību, ziņo "The Hollywood Reporter".

Marks Valbergs (Mark Wahlberg) un Stīvens Levinsons (Stephen Levinson) iecerējuši uzņemt seriālu par veiksmīgām sievietēm Losandželosā. Scenāriju raksta Lia Reičela (Leah Rachel). Jaunais projekts būtiski atšķirsies no "Entourage", kura sižets tika vērpts ap jaunu, talantīgu Holivudas aktieri Vinsentu Čeisu (Vincent Chase) un viņa draugiem.

Atgādinām, ka viens no kolorītākajiem "Entourage" tēliem bija menedžeris Arijs Golds, kuru atveidoja aktieris Džeremijs Pivens (Jeremy Piven). Seriāls saņēmis vairākas "Zelta globusa" balvas un ar jaunu sezonu atsāksies jau jūnija beigās.

HBO šosezon plāno izrādīt vēl divus jaunus komēdijseriālus - "Tilda", kas būs stāsts par kādu Holivudas blogeri (iespējams, balstīts uz reālu personu Niki Finku (Nikke Fink)), un "Taxi 0-22", kas būs populārā Kanādas seriāla adaptācija. Tajā galveno taksista lomu, iespējams, spēlēs "Soprano" zvaigzne Džeimss Gandolfini (James Gandolfini).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu