Beidzot tas ir noticis: "Playboy" iznāk 3D! (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pasaules populārā vīriešu žurnāla "Playboy" lasītājiem jūnija numura aplūkošana būs īpaši baudāma - jo žurnāla atvērumā skaistuļu dabas dotumus varēs vērot trīsdimensionālā fotogrāfijā.

Tiesa, lai žurnālu baudītu kvalitatīvi, būs nepieciešamas 3D brilles, jo žurnāla centrālajā atvērumā būs trīsdimensionāla fotogrāfija. Īpašajā fotogrāfijā pozēs amerikāņu modele Houpa Dvoračika.

"Šis notikums ir elpu aizraujošs un kas vēl nebijis. 3D rada īstu klātbūtnes efektu,"  izdevumu komentē žurnāla pārstāve Terēze Henesija (Theresa Hennessey).

Kā izrādās, žurnāla radītājs Hjū Hefners jau sen vēlējies radīt 3D ilustrācijas jau pašam pirmajam žurnāla "Playboy" numuram, taču viņam nav bijis tik daudz naudas, lai pievienotu 3D brilles.

Pirms aptuveni pusgada žurnāls "Playboy" centās ieinteresēt lasītājus ar animācijas seriāla "The Simpsons" ("Simpsoni") personāža Mārdžas Simpsones fotogrāfijām.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu