Kalnciema kvartālā notiks vīriešiem veltīts tirdziņš (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vairumam vīriešu mīlestība iet caur vēderu. Kas gan varētu būt labāks vēderprieks kā dažādu tautu labumi vienuviet. Pagājušajā tirdziņā, ar tādu pašu nosaukumu „Internacionālā virtuve”, bija liela atsaucība no apmeklētājiem. Kopumā šo pasākumu apmeklēja vairāk nekā 5000 cilvēku. Šī iemesla dēļ 17. aprīlī Kalnciema ielas koka māju rekonstruētajā kvartālā notiks vērienīgs tirdziņš.

Šoreiz pie iepriekšējiem dalībniekiem (Francija, Meksika, Indija, Sardīnija un Turcija) pievienosies Spāņu, Ukraiņu un Uzbeku pavāri. Būs iespēja nobaudīt un aprunāties ar katru no viņiem personīgi un varbūt izdibināt kādu īpašu noslēpumu. Būs iespēja satikties ar visiem iecienīto Mārtiņu Rītiņu un viņa komandu, kas pārstāvēs ASV un gatavos veselīgus burgerus  no jēra, lielopa un cūkgaļas! Vīna baudītājus iepriecinās īpaši šim tirdziņam vestie vīni no Itālijas. 

Dull Doll pārvērtās, radās Oceanfall. Iznāca „Upe bez tiltiem”. Mēs pieaugam, un mums nav laika, mēs par to vairs neatbildam (cik ironiski). Tā par sevi Kārlis Kazāks. Ap plkst. 12.00 viņš priecēs apmeklētājus ar savām dziesmām un jauku atmosfēru. 

Kalnciema ielā  33 būs iespējams iegādāties ekskluzīvus retro pilsētas riteņus un aksesuārus, kas ievesti no Holandes. Viss par saprātīgām cenām. Kā arī piedāvāsim tikties ar meistariem, kas palīdzēs riteni pārveidot tieši jums – pārkrāsot, uzlikt jaunas riepas, piemeklēt groziņu vai zvaniņu.  

Sievietes arī netiks aizmirstas, kas gan cits priecēs vīriešu acis, ja ne viņas. Kalnciema ielā 33 piedāvāsim dizaineru andeli – INCH, an&angel, Natālija Jansone, Sanda Kaņepa un UnaVita.  

Turpināsim popularizēt un atblastīt nu jau iemīļotos Latvijas ražotājus un amatniekus – lauku labumi un amatnieku veikumi no visiem Latvijas novadiem!  

Uz tirdziņu jānāk kuplā pulkā, savu prieku atradīs pat vismazākie ģimenes locekļi, jo tirdziņā kā jau tirdziņā būs arī Karuselis un radošā darbnīca!  

Tirdziņš darbosies no plkst. 11.00 līdz 16.00.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu